Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatskoj samoupravi se urucuje izvjesce ....
Nadajmo se da nije izvještaj o nazadku?
Pošalji to na e-mail, bez pompe i da se radi! Ovako je jasno da je PARODIJA BLA BLA.
Tolika se pompa digla oko nedavno uvedenih akciza da je i ovaj grobar skoro pa prijetio nasim debilima jer je to toboze drzavni interes BIH za ulazak u EU. Sada kada su nam pokazali da od EU nema nista hajde sada lijepo ponistiti nedavno uvedene akcize. Ah, cekaj...
...i kolačima častio.
izvjestaj o korupciji, kriminalu, nesposobnosti uhljeba, primitivizmu...
Niko nije tako prazan kao onaj koji je pun sebe !
A mozemo li mi sada ukinuti akcize koje nam je nametnula EU a u koju nikad necemo uci...a to je bio jedini razlog zbog cega ste nam ih navalili na ledja...?!
Nije EU glasala za akcize. Nametnuo ih je bakir, fahro, covic...
...akcize su nam nametnuli zbog mogućnosti vraćanja kredita,ni zbog čega drugog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav bolan napredak , mi furamo nizbrdo već 27 godina a kočnice otkazale
@kingpimp rokni se
@kingpimp Zvucis nam kao neki dijasporac, kao da ne zivis u bosanskom blatu, pardon: u bh realnosti. Ubi nas, bolan, napredak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)