Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guten morgen! Kakve vjere,kakvi bakrači..Da su zaista svi vjernici kako sebe vole nazivati,ne bi bilo mržnje.Jer svaka mono.religija nalaže to i svi imaju iste zakone.I naravno da se koristi vjera za dobitak glasove posebno od nas.stranaka.Što i shvatam ali brate mili izlizana priča..MOVE ON!
Jedina velika podjela je tal izmedju 3 clana koja nas prave budalama preko dvadeset godina i pune svoje dzepove , zaposljavaju svoje stranacke istomisljenike to jest familiju a mi ostali samo jedemo splacine .
Ne znaju blentovine bez trojice "zastitinika" kleptomana ,koji ih zaduzuju kreditima i redovno te pare spiskaju na provod,zatim im rasprodaju imovinu iz kuce ,umjesto da im kupe i nahrane ih ,jer upravo zato dobivaju kredite i donacije. Onda blentovine kmece kako nemaju pokucstva i gladni su,pa im se opet da, a "zastitnici "opet u provod i tako u krug. Da dobiju koju mrvicu od "zastitinika" ,moraju da im se nagnu ,da "zastitnici" dobro nategnu odtraga za tu "uslugu".
Al dzaba ,ne znaju blentovine da se "zastitnici " mogu mjenjati ili vole da ih se otraga nateze. Ko ce mu ga znati.
Al dzaba ,ne znaju blentovine da se "zastitnici " mogu mjenjati ili vole da ih se otraga nateze. Ko ce mu ga znati.
Ma ja, stigle nam dobrice iz Vašingtona da nam djele lekcije. I pravo u goste kod onih koje "kritikuju". A što ne mogu šuplje... SF SN
Upravo tako gospodine Wicker
Podjela i mržnja je u svakom slučaju veća nego 95 kad je rat završio... A to je jedan veliki poraz svega i svakoga
Ovakva prepucavanja na Kliksu su mjerila koliko je ko, neke zatrovo svojim politickim sovinistickim vjerskim, nejednakopravnim tkz. istinama, ali sto je znacajno istaci da je ovo sve postignuto u najvecoj mjeri kupovinom, pa stoga bi slijedilo da sva ta polarizacija nije na crvstim nogama jer ako se ukine apanaza ili neki drugi ulete sa boljom ponudom stvari bi se brzo promijenule. Ali ipak je rjesenje stati ovim prvima na put, koji kupuju sljedbenike.
ODLICNO , UKIDAJ ENTITETE I RIJESIMO PROBLEM ! 1 COVJEK 1 GLAS , TO JE TO !!!
Nešto sam propustio?Koliko sad glasova može da ima jedan čovjek?
Dodji na kliks da vidis kako se volimo
Kljiks nije mjerilo ničega,ovde ja samo dobra zabava odnosno izbacivanje frustracije mnogih komentatora koji nemogu da priznaju da ih "njihovi izabranici" najviše prcaju
hahahahahah dobar dobar
Ajd ne lupetajte lazni filantropi , vi ste i postavili ove lopove Bakira , Dodu i ostalu mafiju koja razara ovu zemlju a vamo nesto zabrinuti ko onaj morž Incko sto je svako malo zabrinut a plata 20 hiljada km.Fujj !
nisu oni nego glupi narod koji glasa uvijek za iste nacionaliste
Ma ja, oni glasaju umjesto nas.
E ovo je pravo , dobro..!!! Ameri drže konferenciju za tisak , izdaju upustva , mišljenja ( naredbe).. , a dvojca ronhill&academic nigdje na vidiku .....BRAVO... Ipak se nešto mrda ...nabolje...