Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće onu budalu Trumpa zaraziti....
Oni samo testiraju, zato imaju potencijal. Mi nista ne radimo i ne znamo koliko zarazenih imamo nego samo kada je vec zarazen. Mi smo sto puta u goroj situaciji. Nemamo kapacitet, opremu niti testiranke
Oni imaju potencijal i Planetu da unište.
Nije da postane - nego je vec postala - samo sto ne znaju - kod njih je sigurno vec blizu 500 hiljada ljudi zarazeno. Isto kao i kod nas... Kazu "Zatvaramo granice" - "Stranci ne ulaze" - a dnevno nam sigurno udje 5-6000 ljudi... Eto u kakvoj rupi zivimo!
Nacija koja ne zna šta je potkošulja, šta je propuh, i gdje je najnormalnije tek oprane glave izađi na minus ne može shvatiti obziljno virus. Mislim Trumpu svaka čast što apelira, ali javnost to ništa ne shvaća ozbiljno. New York idalje živi kako živi, plaže pune na Floridi i u LA-u.
Na USA ce ovo ostaviti posljedice od zdravstvenih, ekonomskih, politickih, socioloskih itd Mozda i shvate vrijednost javnog zdravstva nakon ovoga.
Sama SAD-e ce imati milionske zrtve, ali to se vec odavno zna i vec su godinama pripremljeni kovcegi i mjesta gdje ce ih odvuci.
Hajde Trump pokazi se sad zaprijeti i ti
Ali nije nikad ovako bioo opsadni stanje
@GorazdeGradHeroj za najviše 15 dana ameri će izbiti na prvo mjesto.