Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=n4qnOJtvd7A&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-4-HM
Allaha mi ovo je provokacija i vrijedjanje Islama. U svetom mjesecu Ramazana oni nam poslali ovog pedera u posjetu. Nimalo postovanja ne pokazuju prema Islamu i nama Bosnjacima.
Hoce li biti protesta vehabija i navijaca-huligana zbog dolaska nastranog Nijemca. Sta ce reci Amila Alikadic Husovic?
mora čovjek podići samopouzdanje, budući da ga sad više u njemačkoj niko ne voli... a gdje da ga diže nego u nasKE... ah... a mi ga inače volimo primit... ma to je čudo jedno... haj bar se kao ministar vanjskih poslova po neznanju engleskog jezika od naših puno ne razlikuje... http://www.youtube.com/watch?v=6wKzefRyDfw&feature=related
Sta ovaj trazi guzici cepa
Svi Bosnjaci danas vele, stigao je Westerwelle, kog Bosnjaci redom zele., da im Guido pukne zguze, i opali ko meduza, da zapamte dok su zivi, sto im udje zuto-sivi,, Hej,Bosnjo !!!-nisi vise soko sivi .
da ti je komentar neprimjeren...i besmislen...
Posto Westerwelle nije dosao u pratnji svoga decka,njega ce najvjerovatnije zamijeniti Zeljko Komsic [on je onako fin i ugladjen ,a i guzat],ukoliko se slozi Gsn. Silajdzic.Bice tu velike tarapane oko Komsine guze. Metuzalem Radmanovic tu ne igra,nit je sirov ,nit je mlad. Zeljko-Zele-svi ga zele,tako tajne sluzbe vele. Ko da ce oni procati o problemima BiH-nema sanse,hej ba.
Uh, otvoreni peder dolazi u posjetu. Što će pravovjerni islamisti reći na to?