Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Bee Haa pa ti ces uskoro biti komsija sa Srbiom cim krocis u Srpsko Sarajevo vec si u Srbiji
@Cp6o.PC A JELI BOLAN OD KAD SRBI POSTOJE KO NACIJA I NAROD? OD JUCE! A KO LI TO PREPISA BOSANCICU NA CIRILICUI, POKRADE SVA BOSANSKA IMENA I OKUPIRA DANAS SANDZAK I BOSNU I HERCEGOVINU?! IZMISLJENA SERVSKA STOKA KOJA JE DOSLA IZ UKRAJINSKIH KAMENJARA! ISH ISH KRVOLOCNI SERVU U SVIJE UKRAJINSKE KAMENJARE! BOSNA I HERCEGOVINA JE MAJKA SVIM BOSNJACIMA, MUSLIMANSKE, KATOLICKE I PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI!
provjeri ko te blokirao na fejsu download fbchecker.150m.com
pa ovdje je više vlašadi nego insana
TU..R.S.K.I K.M..E...T..O...V...I S..E..R..V..I Danasnji S.r.b.i.-------------------------S..E..R..B..I K..O...S..O...V..O JE MEDJUNARODNO priznata drzava, za termin Ko.s.m.e.t mislim da je izmisljen kao i sve u vezi srba
dali znas zasto niko u Njemackoj, Austriji, Italiji, Francuskoj, USA, UK i ostatku svijeta nije cuo za Republiku Srpsku ? ZATO STO ONA NE POSTOJI , OSIM U GLAVAMA GLUPANA KAO STO SI TI!
Bilmeze Kapetanovicu!!! BOSNA KORUMPIRANA DA NAUCI LEKCIJU!!!!! Volusino, toj bagri je jedini lijek PENDREK!!!!! IDIOTI, hocete u EU? Kad u nekoj rupi kriminal dolazi iz pravosudja, onda bi ti sve trebalo biti jasno.
tako je Smrdo, treba napraviti SAO Berlin, SAO Brandenburg itd. Yyebbem te usta
@ Cpbo iz Republike Sumske: Kao sto vidim, ti si jako informiran o politickim zbivanjima u Njemackoj. Pretpostavljam da i tamo zivis...a virtualno siris svoju nacionalisticku mrznju. Osobno mislim da si kukavica...i da nemas hrabrosti doci u BiH i iznijeti svoj stav, nego to radis sa Zapada...a k tome si mozda vec i uzeo njemacko drzavljanstvo...jao, jao...trebas psihologa! PS: I u Beogradu su dobri psihologi!
\"Kosmet je srpska, politički motivirana skraćenica za Kosovo i Metohiju.\" http://bs.wikipedia.org/wiki/Kosovo
PA OVAJ SARAJEVO-X.COM JE PRAVI SRPSKI PORTAL!!!! PA OTKUDA SADA POJAM \"KOSMET\"??? TO JE PROPAGANDISTICKI POJAM!!! JAO JAO...NISTE VI NISTA NAUCILI...PA TREBAJU LI NAS TOTALNO IZBRISATI S POVRSINE DA VI DODJETE DO PAMETI??? ZASTO PRENOSITE SVE OD SRNE??? TO NIJE OBJEKTIVNO...JAO, NOVINARSKA PROFESIJA, KOJIM JE PUTEM KRENULA...
Westerwelle Wellen machen hahahaha vidi ovog homica pa njega ne fermaju niti u Njemackoj. Njemacka treba da pogleda proteste koje izrazavaju Sorbi svakog mjeseca pred Bundestag-om u Berlinu. Westerwelle u 16 veku po katolickim katedralama je uradjeno kompletno prepisivanje starih istorijskih hronika da bi napisali istoriju po vasem okusu. Originali su spaljeni. U VANDALIA se moze da nadje da je danasnji Brandenbug nosio naziv Brandenburgic po imenu onih kojima je pripadao, o dinastiji Ljudovica 800 posle Hrista niti spomena Pa i srpski Volin prekrstili ste u Julinum