Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu seljaci, jesu...
Nisu oni seljaci, oni su koljaci komsija.
VRIJEME JE ZA NOVI DEYTON
NJET !!! Šta je stećak? Oličenje gorštaka Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči i moli. Na kom je prikazan kao sužanj”. Miroslav Krleža
Od sna prkosna!
Cuj ovog promicatelja EU vrijednosti sto se naguzio Ruskom Lavoru. Zna bolje od Krleze !!!🤦‍♂️ Nego de ti meni reci imal suhe jaretine i sira iz mjeha i posto je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da napišem da je Haris Silajdžić jedan bog ovdje i da ga volimo puno i da smo puno zahvalni za sve što je učinio za ovu državu i da će njegovo ime živjeti u ovoj državi kao što žive imena Founding Fathers of the United States on je naš Founding Father naš Benjamin Franklin ponos i dika. Jedina mana mu je bila da od silne ljubavi prema svojoj državi i svome narodu nije uvidio da su mu sunarodnjaci totalni debili, od ljubavi je bio slijep. HARISE VOLIMO TE - VJEČNO HVALA!
Bosanski pravoslavci su vrištali
Znao je i Slobo da ima posla sa seljačinama
Zamislite u tenama se odbranis od genocidasa pa da sam Srbin ja bih se roknuo od sramote.
Nije dobro preve’o prevodilac Clarku,Milosevic se izrazio da ih vidi,kao seljake sa sela i u pravu je bio,pozarevacki spletkaros.
Pa šta je pogriješio balkanski kasapin? Svi to vide sem njih samih
Vidi ga al se ofuco gotov i on,sta ga je samo Muslimana u svijetu poubijao pod svojom komandom brate moj, ali Srbe nije uspijo slomiti a imao je priliku samo takvu,sad je kasno Rusi javi kao nikad a Kinezi ce da vladju.
Kao SELJACINE!
To je tačno. Taj mamlaz koji je nacionalizmom branio komunizam, posljednji u Evropi, nije mario ni za sopstvene građane, a ne za one u BiH i Hrvatskoj..
Hahaha rođaci eeej al sa selaaa eeeej
Nisi reko kojeg sela, Hajnehaja il Niodaklevaca?
Nema hajra bez nove traktorijade🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Dodik je doktor za sve političare na Balkanu. Odradio je posao za Amerikance koji su ga i postavili. Hvala Dodiče👍
BULEVAR DRAUFNO, NAJVECI SMRDO NA KLIXU XAXAXO MOZAK KO PLIVADON
Prija rata vecinom su zivjeli na selima, zato i imaju taj zivotinjski nagon.