Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan smo mi narod kad smo spali na to da nas predstavlja Izetbegovic.
Kompromis moze biti sredstvo politike samo u civilizovanim pregovorima gdje pregovaraci postuju civilizacijske i humane norme. U protivnom je sredstvo porobljavanja i nametanja.
Evo rekli su , ako ce biti ko sto kazes,nece onda ni sastanciti , ha ja
Jasno je da covic nece odustati i da ce svjesno pokusati uzrokovati krizu, uz podrsku srpske glavesine. Bakir po ko zna koji put brani interese Bosnjaka i BiH sam i razoruzan.
Da bi bilo pomaka Dayton se mora pretvoriti u Bosnu i biti drzava a ne daytonska geografska povrsina. Dok god nije drzava i nije funcionalma samostalna i nezavisna nema pomaka
Gosn , Weber ! Ak je tak , zakaj onda budu išli.., neeee ..??? PS ; ipak verujem da frau Merkel ima što za reči ( domorodačkim vračevima sa Balkana) , poglavito mislim na štovatelja UZPea i ostalih nacional-apardhejdskih ubleha , uzoritog "akademika" ..., a u javnom diskursu poznatog i kao " naj-eUropljanin"...!
Štovatelja HB, korekcija drug Cvijet.
drugim riječima, "sve je to za qurac"...
o kakvoj vi eu pricate jebote kad niste dobili ni status kandidata za clanstvo eu