Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosto je nevjerovatno da jedna prekookeanska zemlja uvodi sankcije korumpiranom kriminalcu a tužilaštvo te iste zemlje šuti. bh tužilaštvo je rak rana bh društva. sve stranački uhljebi koji rade po nalozima svojih stranačkih nalogodavaca. pizda vam materina ovo da je neka država ne bi radili ni za šalterom a kamoli u tužilaštvu.
Boli te kuuurac cigo, odes u Bec pa na kakvu dobru tortu, pa odes u stan, pa zena naspe brlje casicu, pa ti dodje i baraba koji vjerovatno ima do tebe stan na kafu i tako to.
Američka ambasada je izvor zla u Bosni
@cober ja sam ponosni švedski patriota
vlahadija krade a srbadija po RS nema sta jesti.
Goriće Na(i)da Špirić ko špirit u džehenemu.
Kako je sad njemu i njegovom srcu teško jer svi znaju da je lopov 🤕. Čovjek nema obraza na ulicu izaći sada ??
Uh jebote, šta sad 🤔 Nedavno je ministar Dragan Mektić kazao da je Nikola Špirić veća prijetnja sa stanovišta korupcije u BiH, nego što je to islamski ekstremizam. Rekao je takodje da u BiH praktično nema nijedne korupcione afere u kojoj se njegovo ime ne pominje. Moš mislit ??
Svakako je njegov put kropiriste kuca kuca krompiriste.
Pa ovo je samo voda na mlin Miletu i SNSD. Sad će Mile još veću propagandu na izbirima u stilu, braćo i Ameri nas napadaju, ja sam jedini spas za vas.
HAPSI SPIRICA I MILOKRADA HAPSI MEKTICU STA CEKAS
Lobira ona Cvijanovićka, svaka joj čast !! Još dva puta kad je Mile pošalje u Washington, vlasi mogu i bombardovanje očekivati !
Sto vise placaju Amerima, sve ih je vise i vise na crnoj listi.
uvedene zbog njegove "invloviranosti"? pisite BOSANSKIM da se razumijemo, nepismeni kliksoncici
Hoce li sipa reagovati i traziti dokumentaciju od USA da se pocnu procesuirati ovu korumpirani likovi?
Džaba kad su sudije Dodikovi,Čovićevi i Smrdončićevi.Oni će presuditi "nije kriv" ko za narkodilera Smrdončića.
Ne znam samo šta ova Evropa čeka, pogotovo sa dodikom, glavnim destabilizatorom prilika u Bosni, a i u cijelom regionu. Dosta je bilo zajebavanja sa državom i ljudima koji tu žive čiji život prođe u njihovim zavrzlamama i ličnom bogaćenju.
Nije jadnik kao ni ostali pajdaši ništa ukrao sve oni lažu, ali ce jedne godine doci vrijeme da bosanci i hercegovci pjevaju ko je jamio, jamio.
trubite ovde o izborima u RS a nema vas 5% u RS-u koji ce glasati. Ko god pobijedi u RS bice SRBIN PRAVOSLAVAC