Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi sa strane biznisuju s Rusijom. Nema tu izbora. Amerika kupuje uranijum za nuklearne elektrane, naftu i LNG plin i preprodaje EU.
pogledajte samo izvoz bosnalijeka, potpuno bi propao bez ruskog trzista, kako ovi nase bosnje razmisljaju podanicki, samo da polize americku guziicu
Šta je eto nama Evropa dala ili će dati kad bi podržali sankcije Rusiji? Dobijemo skuplji plin i grijanje kao odgovor Rusije a Evropa će nas nagraditi Schmidtom, eto šta
BiH na pravoj strani povijesti.
Pod hitno uvesti sankcije bolesnoj naciji
SDA je problem. Federacija, ali posebno SDA.
Hebes nas i naše sanacije
čitavo stanje na Balkanu je kriva Amerika i Evropa
Sto se tice Bosne istina je da bi imao sankcije da se narod pita ne znam cemu to da se krije oni su genocidasi i zlobni ljudi fuj
Ocigledno da je srpski uticaj na bih politiku odlucujuci. Samim tim svi nesrbi u bih moraju kako srbi hoce. To je stvarnost, to se desava, i tako oci govore.
Moldavija i BiH preko svojih separatističkih pokreta unutar države su pod ruskom šapom a Srbija... ona je odavno u provaliji.
Neksd me je sram ko su mi zemljaci
Mi Srbi i komšije Bošnjaci se ubijamo, nemojte nas sada prekidati...
Mi nismo mimo, mi se samo pravimo mrtvi do se ne smiri ovo sranje
Rijetko šta me toliko nervira kao kada je Dodik u pravu. I to opet. Ali srećom, ako još malo izdržimo, prošvercaćemo se u istoriju kao rijetki koji su u ovom ludilu ostali pribrani i nisu postali dio ove tragikomedije sa sankcijama.
Ostali pribrani jer od Srba ne možemo ništa uraditi u državi.
A sta im mi mozemo Allahati
Zna se ko nije uveo sankcije. Kad se već funkcioniše po konstitutivnosti koja nam je nametnuta, onda treba reći da zbog Srba nisu uvedene sankcije ruskim okupatorima. Na ovaj način Srbi su i svoju sudbinu vezali za Rusiju i njihov pohod na Ukrajinu. Znači predstoje im veoma neizvjesni dani. Jer evo konačno i Orban kaže da Rusija ne može pobijediti u Ukrajini.
Sta ocekivati od mitomana nego da budu mimo civilizacije