Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala gospodine Vuliamy na podršci, širenju istine o stvarnim "europejskim" vrijednostima. Bošnjaci vam neće zaboraviti!
@Ramayana Zato sto jedino BOŠNJACI (narod Bosne, nekadašnji Bošnjani) priznaju da im je BiH domovina.
@AlfaQmegaReturn 18/3%
PRIKAŽI ODGOVORE (50)
Hvala ti Ed Vulliamy ! Hvala sto si unisao u Logore Omarska i Trnopolje. Ko sad moze reci sta bih se desilo da nisi bio sa svojom ekipom tamo i spasio kroz snimke i slike stotinama ljudi glave. Medju njima je bio moj otac (Logor Omarska), hvala Allahu prezivio je ! Ziv i zdrav bio jos 100 Godina !!!
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Postovani Gospodine Williamy, svaka Vam cast
Postovani Gospodine Williamy, Sve sto mogu reci je: SVAKA VAM CAST
To su ti humanitarni sabirni centrovi koje je Praljak tako nazivao tokom odbrane u hagu.
Hahahahahahahaha Urin i jeste adekvatno piće za muslimane
Kmeeeeee kmeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee pijete Urin i sada Arapske fekalije kmeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee Dženocajd
I ovo je i "politički" novinar i "nepravedne" novine.?..?
Mislite takozvane bošnjake :)
džaba,to škutori ne prihvataju,za njij je praljak ko za serbe mladic
Biblija tumači da osoba koja izvrši SAMOUBISTVO, ubrzava svoj put u vatreno jezero i završiti će u paklu zbog toga što je odbacila Hrista. Biblija pominje 4 konkretne osobe koje su počinile samoubistvo: Saul (1 Samuilova 31:4), Ahitofel (2 Samuilova 17:23), Zimrije (1 Kings 16:18), i Juda (Matej 27:5). Svaki od njih je bio loš, zao i griješan ćpvjek. Biblija na samoubistvo gleda kao i na ubistvo I na teško bogohuljenje prema Bogu.
Ako je počinjeno s namjerom da posluži za primjer, osobito mladima, samoubistvo je dodatno besčasno, sablazno, zastrašujuće, bestidno. Saradnja i pomoć samoubici je krajnje nemoralna i zabranjena. Tek vrlo ozbiljni psihički poremećaji ili težak strah od iskušenja i mučenja mogu samo donekle ublažiti samoubojičinu odgovornost. Oni koji bi da od samoubica grade svece i mučenike, nisu svjesni kakav problem ostavljaju budučim generacijama!
@orion101 znaci djaba ovozemaljske molitve i mise ode sjor pravac u pakao.
Kud se nije vise patio.Gmaz
Znate li sta je jednom karadzic izjavio novinaru kad je pitao za logore i ubijanje Muslimana."DA MI NJIH(MUSLIMANE)NE UBIJAMO ONI BI NAS UBILI,savrseno opravdanje,pozavidio bi mu i sejtan,a sto se tice rvata ma nisu oni nikom ni dlake sa glave skinuli,osim glave sto su skidali Muslimanima,ali to kod katolickih rvata nije grih
Pravda je zadovoljena. Oni su pili urin da bi živjeli. Oni popio otrov da bi umro. Koji očaj. Kad shvatiš da će ti potomci obarati pogled kad vide ili čuju pomen da je njihovog pradjeda svijet osudio za ratne zločine. Sjajan pedigre, za funkciju u nekom narko-kartelu.
Ovaj cova vise hebe vlaskoskutorske zlocince i poduhvate nego citavo bosnjacko vodstvo.
Svijet treba da vidi istinu o nosiocima evropskih vrednosti.
@rrikikiki Ćeri ti iziđi u javnost i reci: ''Nisu svi Hrvati isti'' i ja ću ti vjerovat.