Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA IMA DA JE PRIHVATE KAD TAD ... MORACE .....
prihvatili, ne prihvatili, GENOCID nad Bosnjacima u Srebrenici se DOGODIO i on je CINJENICA !!! GENOCID je bio ORGANIZOVAN i PLANIRAN od strane srbijanskih vlasti u saradnji sa nasim POSRBICAMA i izdajnicima BANA KULINA i KRALJA TVRTKA !
ma pusti cicu on je derpe sa manjace.. do neki dan guzio svoje ovce pa se uselio u kucu sa internet prikljuckom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze "Srbija, Republika Srpska i BiH" - RS je dio BiH, kretenu!!!
Sanjaj o tome, krme srpsko :P
Aj Vulin raspali u Anadoliju pravi porodicno stablo..
Ako Srbija prihvata ovog Mirinog kućnog ljubimca, biće da će prihvatiti, doduše teško, riječ GENOCID!
Srbija ne može prihvatiti riječ genocid, al ga može izvršiti?
Ovaj publicitet ovoliki i politicka prepucavanja, sve je to provociranje sukoba i usput pranje para. U BiH se vise trosi na.mrtve nego na zive!!! Cionisti i Evropa su nama krivi za Srebrenicu vise nego srbi! Oni su samo koristili srpsku politicku i vojnu elitu kao alat da izazovu nestabilnost na Balkanu. Vrijeme je da se probudimo i krenemo naprijed. Vrijeme ce pokazati da nam pravoslavni narod nije neprijatelj inshallah!
Pa oni sto su u zabludi! Ali isto tako imas bracu muslimane koji po laznim dzihadima kolju drugu bracu pa su i oni u zabludi! Mislim ne treba generalizovati da je jedan citav narod pobio te ljude. Ja kazem i jedna i druga strana ima oraha u dzepu. A ovi sto se nazivaju pravoslavcima a druge kolju siluju i vrijedjaju to su obicni kafiri! Isto tako mi ne prisvajamo ISIL i druge ekstremiste, odmah se ogradjujemo. Pa je li tako ili grijesim? Mir neka je svim narodima!
Ljudi, molim vas SUZDRZITE se od komentara o nicemu! Ignorisite, iz postovanja prema zrtvama!
Dosadili ste više i Bogu i narodu sa svojim frazama, natezanjem istine, formulacijama... 1. Kad, ko i gdje je rekao da su Srbi genocidan narod????? Genocid se vrši NAD nekim narodom, etničkom skupinom, rasom.... ali to ne znači da ga počinio cijeli jedan narod. Na kraju, kako bi se to nazvao zločin počinjen protiv Bošnjaka ako se zna da je rat preživjela samo jedna džamija u RS-u! Ako se iz toga ne vidi namjera da se ta etnička grupa iskorijeni ja onda ne znam šta se vidi iz toga. A kod genocida i jeste bitna NAMJERA da se iskorijeni neka skupina. Druga stvar, kako neko može izvaliti tako glupu formulaciju poput ovog Vulina koji priča o "donošenju jednostrane rezolucije"? Rezolucija je akt volje najšireg političkog spektra Evrope i on to zove "jednostrano"!
Sve mi se činji da se Srbiji smiješi čelični zagrljaj Ruske federacije. Svakako je to jedna dusa a dva tijela. Ko bude nesto vrijedio prebjeće na "truli" zapada i to bi bilo to.
Ćoravu pokazat i gluhu dokazat, to ti je isto k'o i s ministrom se upuštat u raspravu o stravičnu genocidu koji se dogodi prije 20 godina u Srebrenici . . .
Zato ćete moj vrli ministre još dugo bit pravilno raspoređeni : Srbija i Rusija na jednoj strani, a cijeli demokratski i napredni svijet na drugoj.... istina, treba vam po zaslugama pridružit i Sjevernu Koreju..... U lijepu ste društvu, a GENOCID SE DOGODIO, prihvaćao ti to ili ne i cijeli svijet zna tko, kada , gdje i kako je počinio taj stravični zločin ...! ! !
Idiote od ministra. Nigdje ne piše da je čitav narod zločinački i počinilac genocida. Ti bi pravio komisije za utvrđivanja karaktera i razmjera zločina u Srebrenici, a o tome već postoje pravosnažne sudske presude Međunarodnog suda pravde, suda čije se odluke poštuju u Evropi kojoj toliko stremite. Idite u savez sa Ruskom federacijom kada ne poštujete institucije i vrijednosti EU.
Srpski narod (zbog onih koji su 90-ih pa nadalje odlučivali i odlučuju u njegovo ime) je davno izgubio obraz i nekakva veta ruskih mešetara kao pravoslavnih kvazi-prijatelja Srbije to ne mogu izbrisati i spriječiti. To znaju i sami srbi ali da ne citiram Ćosića po neki put ("srbi lažu jer....") i upravo im je sad bila prilika da pređu prag i pogledaju sebi u oči i bar pokušaju da skinu svjetsku ljagu i jad koju nose na plećima.... Ništa zato, to ne govori o drugima, to govori o njima samima. Nama je ovdje živjeti i voljeti svoju zemlju a nek mrzitelji nastave živjeti u svom svijetu za koji samo oni znaju kakav im je.
Za tebe je, Aleksandre Vuline, najvažnije da Vijeće bezbjednosti UN nije usvojilo rezoluciju i to je lijepo s tvoje strane. Gledajući sa naše strane nama je pak najvažnije da nas više ne vežu žicom, ne strijeljaju i ne nosaju nam kosti po grobnicama i zagrću bagerima. Šta misliš, veliki ministre, čije su želje važnije i šta će prevagnuti. Teško zemlji kada kod ljudi nestane stida.
I svaki luđak kojeg vode u Jagomir za sebe govori da nije lud.
Presuda ne podrazumijeva da je cijeli narod genocidan, vec samo naredbodavci i izvrsioci, a svakako treba da se i osude svi oni koji to negiraju.
"Žrtve vrijeđa kada riječ genocid koristite kao političku prijetnju" Sviđa mi se kako svi (bez obzira kojem plemenu pripadaju) savršeno znaju šta vrijeđa žrtve. Da se pojavi vijest da je predsjednik Mozambika otišao kod frizera, ovi bi uspjeli smisliti interpretaciju prema kojoj to vrijeđa žrtve.