Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se pitam gdje je ovaj bolesnik danima ?
kad zaostali u razvoju progovori naizad ;D ako volis Srbski narod sto ga krades ? Tetka iz Kanade
cuvar ili onaj koji je potpisao kapitulaciju ? cuvari su oni danas na aerodromu Sarajevo
Zabranjen mu ulazak u Crnu Goru, u Kosovo, pa sad traži i zabranu ulazka u BiH, treba ih bojkotovati sve.. treba prekinuti sve veze i razgovore sa Srbijom dok ne promijene svoje zločinačke namjere
Obavezni kikirez vojni Vulin: "Srbija je čuvar Dejtona, Vučić može da reaguje na njegovo kršenje"! Opet lažeš, a ko laže taj i krade - zato ćeš dobiti zatvor! Sve što si lanuo niti Srbija to jeste, nitti Vučić ima ( javno) bilo kakvo pravo u Bosni! To što se sa Miletom tajno dogovarate, Mile bi rekao: MAČKU O REP, A VOLOVIMA ZA UKRAS!
još da si ga pročitao,babune!
SAD je cuvar Dejtona a ne Srbija cija je vojska regularna i neregularna razorila BiH , prognala milion ljudi, i oduzela zivote 100000 ljudi, prema tome NE BALJEZGAJ!!
Vucic mu je trebao reci: Postuj Ustavni i druge sudove u BiH, dogovarajte se i postizite kompromise... I nemoj mi vise dolaziti u Beograd - radi svoj posao, a ja cu svoj !
Vucic je predsjednik porazene strane u ratu. Iz Dejtonskog ugovora - Srbija nema nikakvih prava, nego samo obaveze postovanja CIJELOG Ugovora !
Cigan i Šiptar se javili. Pa RS je i daytonska i genocidna, šta je tu sporno, Srbima na sramotu za vijeke vijekova!
Srbija je bila čuvar i SAO Kninske Krajine i SAO Zapadne Slavonije u Hrvatskoj !!! Pa je bila čuvar KOSOVA, pa Crne Gore, pa Makedonije !!! Pa više nije ČUVAR !!! Bolest "ČUVARA" se TEŠKO LIJEČI !!! Samo je još BiH ostala ZARAŽENA !!!
Cigane, ajde bre ne laprdaj!
garant destabilizacije regiona srbija
ako mislite da ste čuvari dejtona zašto ne reagujete na Dodikove najeve o rušenju dejtona nego ga podržavate i aplaaudirate mu kad spomene referendum.
Vucic se igra ode Srbija u Beogradski pasaluk ako ovom politikom nastavi BiH CG KiM sve je ovaj advokat kriv i Vucic
Srbija je potpisala kapitulaciju u agresiji na drzavu BiH jer je bombardovanjem od strane NATO-a primorana da zaustavi ubijanje neduznog civilnog BiH stanovnistva. Sto se tice vas iz inostranstva vi mozete reagovati kao i kod Drzave Kosovo!!! Kmecite laprdajte saljite enote ali maknite prste od Drzave BiH jer vec imate iskustvo sa narodom Bosne ponosne
Srbija ne može da sačuva svoju teritoriju, a kamoli tuđu.
Zajebi cigo. Mozes ponavljati ook si ziv ali ste potpisnici jer ste AGRESORI
ono, kad nesposobni klemponja progovori.