Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karpatski šišmiš :D
@Sao Liči na gremlina.
@PampersRadnja "Večna" je samo granica na Drini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Vulin ili se pravi retardiran ili je stvarno retardiran. Uostalom "ne čini drugima što ne želiš da čine tebi" nije srpska poslovica, nego može se reći globalna, većine naroda na svijetu. Ako se već držiš iste, onda ste davno trebali povući svoje pse iz Srebrenice, Sarajeva, Goražda i svih ostalih mjesta gdje ste činili gnusne zločine. Tvojom logikom, Srbima ne bi smetalo da im se isto desi. Kakav debilizam, pa ti ne možeš vjerovati.
Vule, gdje ti je ta izrecica bila 90tih? De ne rise molim te! Nevjerovatno je kako imate vema slektivno sjecanje.
i tvoje je jos malo krmeca glavo
Gospodi Komsic je iznio svoj licni stav i stav svih koji su priznali Kosovo. Zasto Vulin ovako reagira to je ne shvatljivo . Kosovo i RS poredit nema dalje znaci sutranda se RS odcijepi nece je 5 drzava priznati. Toliko gluposti i jos vece od DF da se pali na ovog .
A trebalo bi mu češće prodrmati kavez
Bravo
Zivjela BiH i Kosovo,smrt okupatorima
Jest ružan za medalju,miss rugoba
Reci dera nam Arkadašu Vuline. Imaš li potrebu na sabahu uzet abdest.
Klempavi, idi okopaj marihuanu, man se politike. Nije to za tebe.
Jel to onaj što je okopavao plantažu Kanabisa ?
Što Srbi uvijek imaju kretene na čelu države.
Samo pogledajte šta Zoran Kesic radi sa ovim likom, skontaćete da je ovo metalni poremećena osoba,karikatura i takav je ministar odbrane jer takvi odgovaraju njegovom gazdi
Čuj, ne čini drugima... pa Željko je upravo to uradio, obrazac ponašanja u Srbiji okrenuo protiv njihovih interesa!
Ovaj je pravi garagan vidi ga majketi pravi za dom za vjesanje
Komsic ce nas jos zavaditi sa regijim da bi spinovao nove ckesti a ne da se proca o njegovoj izdaji u Bosni. Sad bi mi kao narod trebali o ovome a ne o onome sto uradi u KS