Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Vulin, a meni se učini Mr. Bean. 🤔
Ima problem sa istinom. Kaze istinu koja boli Srbiju i srpski narod zbog genocida u BiH. Nisu muslimani tjerali srbe da nose bijele zastavice oko ruku u Prijedoru.Nisu muslimani pobili cca 8 000 ljudi u Srebrenici. Boli istina i protiv nje se srbija bori svim sredstvima.
AAAAA došao si u BiH da posjetiš tetku i da ti kupi još jedan stan. Što je više kleveta i laži Bake nam je miliji i draži Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole (Pratnja Dodo,Čova i Vulin 2 X)
Vidi mu glave ko da ga je Erdogan pravio.Karano je to 500 godina.
Mrs pseto cetnicko genocidno. MRS !!!
Licno ga ne volim al je ovaj put 100% u pravu za Kakira...sve nesto komentarisete kako je on u Bg nesto uradio, zacero, ucero, ma sta je on uradio? Dodik Kakiru zacero prije koliko godina i ne vadi ga?
AAAAA došao si u BiH da posjetiš tetku i da ti kupi još jedan stan. Što je više kleveta i laži Bake nam je miliji i draži Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole (Pratnja Dodo,Čova i Vulin 2 X)
"Izetbegović traži poštovanje integriteta BiH, ali bi da raskomada Srbiju. >>> očigledan prijmerak Srbijanca spremnog da oca, mater, tetku, pa i komšiju proda zarad svoje koristi. Njegova i Dačićeva frustriranost Bosnom je nevjerovatna. Čak je veća i od fobije na Hrvate. Valjda neshavata da non stop ispada budala. Inače mu je i njuška glupa! Nisam fan Bakira i SDA, čak suprotno. Ali, je za sada, Bakir, poklopio sve "napore" i napinjanja komšija i susjeda.
Vuline, ne smeta ti kada bosnjakomrzac iz sela Laktasa ne samo da mrzi Izetbegovicazi nego i sav bosnjacki narod nazivajuci ga , zamislite:''Bosnjacka komponenta''! Kada ne dozvoljava da PLIN dodje do Sarajeva, kada minira sve, kada bosnjaci ne MOGU tj NE smiju zivjeti tamo, kada povratnike snajperom UBIJAJU( slucaj Melihe Deuric16 godisnjakinje u Vlasenici)......kako si dvolican
je li ovog lika zovu slina? nadimak puno govori o covjeku
Koliko ima g.. ova Srbija , svaki dan se pojavi neko novo g..ce
Nikako mi nisu jasni ovi srbi,drvlje i kamenje na zapad a svi odoše na zapad.Neće ni jedan u Rusiju i Kinu.
Ko *ebe zrtve iz Bratunca, to su samo srbi I potpuno su nebitne njihove žrtve!
Kako dobiješ srbijanskog ministra ? Slijepi miš naquzi firaunku
Cuj cergasa,pa ti nisi ni za magarad cuvat i ako licis na njih...
Kaže Bake : Ja svaku noć spavam sa medecinskom sestrom, a cigo Vulin veli: I ja sa spavam isto sa sestrom ali svojom vlastitom.
Srbija je KRIVA sto mnije sprijecila GENOCID , a mogla je . KRIVI. Prvi u Historiji. Bravo Srbi, smao nastavite ludilo u kojem zivite, 2 miliona srbijanaca je vec od 1992 napustilo Srbiju.
Cuj pokusaj ubistva ahhahaahah...Amok ba,reci da je Amok...iscenirali sami sebi reziju i na kraju navodno pokusaj ubistva.Nikome Vucic nije potreban u srebrenici jer je do jucer lijepio oäplakate sa slikom Ratka Mladica,prijetio da ce za jednog srbina da ubije 100 muslimana i bio dobrovoljac na grbavici!!Ja mu nikad vjerovati necu jer govna ostaju govna da se razumijemo