Komentari (440)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ova nema redovna primanja.
Kod nas se to zove Plata ili plaća a kod nje su primanja al izlgeda tanka hahah
A šta će jadna...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ne postoji državaljanstvo RS-a ostrašćena gluperdo.
Ustav BiH član 7 "Postoji državljanstvo Bosne i Hercegovine, koje reguliše Parlamentarna skupština, i državljanstvo svakog entiteta, koje reguliše svaki entitet" ..mamu li ti ghlupu hebem tallibansku
Nazalost postoji...isto kao i FBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti si sreco, nesto pomijesala, kad si ucila istoriju. Vi ste se sami povukli, sa teritorije na kojoj ste bili. Niko vas nije dirao. Tako bi ste i iz Banja luke otisli, da vas nije Alija ili Nato spasio, uvidjevsi da sami selite.
Milosevic vam je odgovorio u Hagu kad ste trazili pola Sarajeva kako to ne zasluzujete jer, kako rece, "dao sam vam 1000 oklopa pa niste uspjeli i ne zasluzujete podjelu". Dal si zaboravila ili si bas tolika dupe-glava pa nisi nikad procitala il se na suho karas.
Milosevic vam je odgovorio u Hagu kad ste trazili pola Sarajeva kako to ne zasluzujete jer, kako rece, "dao sam vam 1000 oklopa pa niste uspjeli i ne zasluzujete podjelu". Dal si zaboravila ili si bas tolika dupe-glava pa nisi nikad procitala il se na suho karas.
pa vi ste pozivali ruske dobrovoljce na sarajevo eno imaju i svoje groblje u istocnom sarajevu
Jedini pravi izlaz iz situacije je građanska država, ne unitarna, nego decentralizovana ali na ekonomskom principu, na regije. Za zaštitu nacionalnih interesa i prava obavezan Dom naroda bez mogućnosti preglasavanja ili blokada. Jednopredsjednički sistem sa Vladom i zastupničkim domom. Sve ostalo je budalaština.
E ko nam void drzavu kuku nama
Ako ga niste ga zauzeli poslije 4 godine, onda necete nikad i tacka.
Državljanstvo RS-a? Srbi protjerani iz Sarajeva? Rusija da “preuzme” Sarajevo? Ja ništa ne kontam. Da mi je njihove udžbenike da vidim šta uče.
Zvali ste ih 92-95 primjer je bio prvo brdo Zuc. Gore je poginula sva horda vasih npr Rusa, Bjelorusa, Rumuna, Ceha, Grka itd. Dodji ti pa ga zauzmi. Savjet iskren prije toga obezvrijedi sebi mjesto gdje ce te ukopati al neces dobiti 10 duluma kao sto ste placenicima obecali...
oca ti ebem pokvarenog lažljivog, ko je srbe istjero iz sarajeva, kopile nisi se bila ni ispilila a ti znaš? a ko je poklo, pobijo zauvijek protjero civile iz nekada većinskih bošnjačkih opština višegrada zvornika srebrenice prijedora foče bratunca...
jel' realno vlovo..sta je ovo?
Sami ste napustili Sarajevo i druge civilizovane gradove kako bi uzeli puske i gadjali nas sa brda. Zbog stvari koje ste radili niste ni dobrodosli nazad. Respekt onima koji su ostali s nama u ratu.
Puna potpora za Srbe od Hrvata, i dalje gazimo u zajedničkoj koaliciji. Pokszati svijetu da je bh neodrživa, samo hrabro i nastaviti u ovom ritmu. Gazi i ne žali.
Ne znam da li to radiš, ali kad malo razmisliš, to se radi s tom masom u glavi-zove se mozak, kad dođe taj momenat kojeg prizivaš i mi Bošnjaci, Muslimani ili Turci- kako ti paše- svi odselimo negdje gdje ljudi misle glavom i žele sebi dobro-to društvo što bude ostalo, ti bi stvarno želio živjeti u njemu, uistinu misliš da bi napravili bolje sebi i svojoj djeci. Razmisli još jednom, pa mi odgovori molim te
Nema veze sta ova laprda, dobra je jer nam svima daje.
Oni jos misle da Brcko pripada RS.-u !!