Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je najsretnija za Noc vjestica jer ne mora nositi masku. ..
Hitmen iz butmira
Jao pojave od žene šta je ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamolio bih klix i ostale medije da obraćanja i nastupe ove gluppe pirane i pušačice Miletovog qurtza ne objavljuju i ne zamaraju nas sa njom...hvala!!!
Eno na "tor-u" daje tip 20.000$ daje neko odvede Kalinovik i sveže za grabić...
E to si upravu da ti sto su ga izabrali i ti zajedno sa njima ste OVCE..
Aaa tvoj scenario je super citala si bajkice kad si bila mala ha ha ha. Neka on pripremi vazalina biti ce mu od koristi...
U Hrvatskoj Zubatac specijalitet a kod nas obicna krava
Zato sto je on predsjednik ničega ili nekakvog malog entiteta gdje nema nigdje nista niti sta moze bez pitanja BIH voljene DRŽAVE.
Je li došlo vrijeme da joj se šejtan išćera?
Kuh-ravela podojkila Dodi u autu . Na putu prema Palama .
Ko da joj glava iz guzice raste
Żrtvovao bih demokratiju, čini mi se, samo zato što dopušta klovnovima i peradima da se dočepaju megafona. Tačno mi dođe da mi nedostaje vrijeme kad je Tito imao jedini megafon pa ga uz skriptu pozajmljivao onima koji su ga znali upaliti i držati.
Ova treba kod ideologa Radovana na terapiju
Vrati zube kobili, lopovko jedna !
Glab glab, nije njoj lako, svatite, valja oprati one silne dojnje glave svima u omiljenoj joj stranci
Sta je ovo na slici bracoo dragaa.. SAW XI , teksaski masakr ..Il sta je ??
Egzorcizam Emily Rose
A ovak tvoj ima pravo sve nas, skupa s tobom, tretirat kao ovce... Dobioje pažnju i zaštitu kakvu zaslužuje i koja pripada svakom optuženom i šta je tu sporno...??? Po čemu bi to on trebao imat poseban tretman...???