Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michael Jackson za sirotinju
ja svim silama pokusavam da izbjegavam njene fotografije jer je materijal za nocne more ali kliks je uporno forsira
Karikatura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"izabran na demokratskim izborima u RS-u" . grohotom se smijem
Dragi Allah je odredio pokrivalo za zene zbog ovakvih spodoba... nije bas ni svaki pogled na zenu da se omrsis, neke te zaprepaste
Bila je hot and sexy kada se tek pojavila... sve je ružnija zbog poganog karaktera.
Pa zasto ovo srpsko zivlje misli da je jace od Amerike ??? Ovo stvarno fenomen neki, ili sila neka u glavu udari, sta li.
Kad se spomene dodi ova svršava.
Tamo mlada a bez mozga
Ovoj dodik kaze lizi ona pusi jer je skontala da to vise voli
sta ces kad ode dodik hoces li plakati , cviliti da si ugrozena ha.
Prva koza RS! Vidi je ljubi joj majka selo iz kojeg je dosla!
Pa vlada i komunicira...a kad bi se USA obazirale na svaku mjesnu zajednicu koja se nešto duri pa nebi stigli biti svijetska sila.
Ova zvalja kojoj je Mile Bog i dalje laje, "rupa bez dna" - prijao bi joj nadimak.Toj dobojki iz Sarajeva
Jesu ovi iz SNSD-a providni opet mažu narodu oci dobro znajuci da ni jedna ambasada nece bit ukinuta i da prosipaju gluposti bog zna šta su još državno prodali
Tebi Bog predsjednik bas te briga
Dali ova kobila čita ove komentare
Krajnje je vrijeme da se opredjele hoce li biti Dragi vođa ili Voljeni vođa, kakav spomenik bi pomogao. Ovakvim poput dotične on je i mama i tata, da nije sistema kakav jeste, okopavala bi kuruze.
I religijske ublehe traže neke dokaze evolucije čovjeka??? Evo čovjekolikih majmuna na pasja preskakala - čak se i u medijima oglašavaju.