Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj kadric je kompletnu porodicu zaposlio u studentske domove i zna se da se da u njegovim konkursima rodbinska veza ima prednost.
Svaka čast ovom mladom momku. Ubo je u osinjak.
On je direktor Studentskog centra, kolko se ja sjećam, od Dejtonskog sporazuma. Bit će direktor samo još do tada dok mu brkovi ne otpadnu.
I sta kad se izjasne?
Bravo Mario!!! Treba dat ovoj omladini da razjebe ovaj truli sistem!
bolje je bilo 1996-97 u Sarajevu nego sad...goli papak i seljak zivi u Sarajevu....Ovaj grad nikad nece biti sto je bio!!! Žalosno ali istinito!!!!
Eh jarane ti odmah udario na nepotizam i javno-privatnu inicijativu ! Pa jel privatnik odmah pored studentskog doma otvorio studenstki dom ?? Što da pare idu kantonu koji plaća porez kad mogu provatniku koji ne plaća. A skupština nije mjesto gdje se to raspravlja nego TUŽILAŠTVO !!! U kojem kanton ne da pare za rad :)))))))))))
nema veze privatni dom sa tim, tu će turski tj. međunarodni studenti plaćati, nije na budžetu