Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litijaš je nikom od vas ne vjerujem, pa ni tebi.
Dat ću vam komad slame, on u rs-u sva vrata otvara
@SRJdominacija Postoji samo pasos BiH,novac BiH, licne BiH,tablice BiH,bankarni sistem BiH,Repka BiH,premijer liga BiH i mnogo jos toga Sto je na razini BiH a ne entiteta.Teritorija RSa Prema odluci ustavnog Suda pripada samo BiH. I to smo vam oduzeli 😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta si ti radio u Crnoj Gori na protestima kao bh. politicar?
Vukane imas zivaca, borac si. svaka cast. ali bilo bi dobro da malo vise postovanja pokazes prema Hrvatima i Bosnjacima.
Nece ni oni jos dugo
Kome je ovaj od Bosnjaka dobar on je ogramicen ko balkon
Evo ti jedan srednjak i od mene...
posto Si dosadan,zali se Srni i Rtrs
Ma mrs seljacino,20milja mjesecno,saltas ove nepismeneljude,sve bi ja vas vjeso,jebo vas otac.
Zaboli me srednji palac za tobom
Chetnichko Gohvance umotano u celofanu!
Vukane care nedaj da te bagra gazi...
kako bi bosnje reagovale da se npr vukan kandiduje za hrv clana predsjednistva?rekli bi ma bravo.a kad bi se kandidovao kao bosnjo?eee tu se vidi ko je bosnjo zapravo
Stipu Mesica želim...Covic jok.
Velika podrska Vukanovicu treba mu pomoci i finansijski protiv rusitelja drzave
Moj Vukane, post'o si dosadan i samom sebi. Čim si počeo da se bavio "srpstvom" u Crnoj Gori, pao si u očima Bošnjaka. A i ono u hodniku Skupštine sa "gospodinom" Cvijanovićem nije dostojno jednom narodnom poslaniku....
Vukane, svojim nastupima si nas uvjerio da si posten covjek. Srbin, ali cestit. I siguran sam da bi se sa tobom mogla graditi drzava u kojoj bi svima bilo dobro.
Nedaj se Vukaneeeeeeeee
Vukane kad ćeš kod Nenada u CD 😂