Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj zaratio i sa srbijom zbog dugovanje vrati pare dodo !!!!!!!
VUCIC NEDA VISE PARA,VIDIO DA JE DODIK I NJEGOVI PARTIZANI OBOTNICA KOJA POKRADE SVE STO POD RUKU DODZE..OSUSILI SRPSKI ENTITET NAROD NEMA VISE NI ZA KIFLE.BJEDE I SIROTINJE NA SVAKOM COSKU
Ciganija i to zesca hahahaaa
Pa svi znaju da je Dodo išao direkrno protiv Vučka dok Vučko nije pobjedio. Onda ga je strasno cmoknuo u PAKAŠA!!!
Cemu se čude ovi iz Vucicevim medija pa Dodik bi i svoju rodzen u majku prodao, seljak primitivan neotedan i bahat uz to kriminalac koji obilato koristi retoriku fasisticku da se još više obogati.
Najbolje i jest kad se Srbi sobom pozabave, tad su svi drugi rahat..
Jes ovaj Informer tezak u pic. Materinu Cigganija neka poteska
Lose mu se pise Ide Baja pod sator opet
Mile uzvraća udarac!
..... doDick im je slijedeći predsjednik ! 💃
Sto se prica ili je bilo ili ce biti
Nije Dodikova pozicija ugrožena ni u kojem trenutku. Dodik će biti tu dok god bude američkog interesa za njegov angažman. Dakle, ni Vučić, ni Putin, ni Orban, ni SPC ni bilo ko, ni bilo šta drugo...
Smijenit će ga Vučić sljedeće sedmice
una tv dobila nacionalnu frekvenciju za test program
Gotov je!
Una je propala prica svakako. Na nivou MTV Igman
Sta to fali Igmanu? Kulturan program bez sunda.
Tako Dodik smatra sav narod.. pa I narod Srbije a i bosanske srbe. A ne samo porodicu Đokovića. Dok Milorada Dodika nema pravo niko da naziva seljakom ili ciganinom ili bilo čime jer bi to bila uvreda za te narode... jedino ga moze ko nazvat kao one sto je vecina svijeta nazivala i borila se protiv njih u WWII. Ili dio mafije u BIH.