Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek Tops nikad Jaffa...
Bravo!
Juce postavise onog uhljeba Bičakčica na cije ime i prezime mi sepovraca. Jetimi nemaju mogucnost da budu na visokim funkcijama. Dzehennemski psi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
https://youtu.be/MqyTrEXc62g
😂😂
imamo hit !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani ne misle ništa već vide konaćno i za uvijek da vam ne smiju vjerovati ni kad spavate.
Došao Mile na savjetovanje kako i dalje destabilorati BiH a ne popušiti sankcije
Kako je Vučić predsjednik Srbije, problemi su u BiH a i u regionu. Našminkani Milošević
Opet slijedi pokusaj prevare Europe od strane dvojca Vucic-Dodik.Cim popuste prijetnje sankcijama,slijedi povrat na otcjepljenje,a to zapravo znaci nestabilnost.I tako u krug 15 godina.
Ovoga zlikovca i psihopatu treba sankcionisati,imaju se svi dokazi da je 93 bio na brdima Sarajeva i sta sada treba mu vjerovati.Ovaj bolesnik puni glavu onome seljaku iz laktasa ali dolazi polako sve na svoje nove sankcije dolaze.
dodik liči na hiću
Dobar članak, dobra analiza 👍
Visoko je majka mu stara...
Bojkot svake robe koja dolazi iz Srbije i Hrvatske !!!! To je najbolje što možete učiniti !!!!
Dodiče ostavi se budalaštinje. Nije politika za tebe više. Igraj se sa unucima. Narod je gladan
pizdožvalji i dorat...
Ko i svaka pichkica kad zakuha u mahali trči kod velikog brata da mu pomogne!
Pročitani su davno, nije rudonja sposoban da smisli ovako nešto, zna se ko stoji iza toga pickousti narko boss..
Dodik koristi termin “muslimani” u posljednje vrijeme. Trebalo bi javnost upozoriti na opasnost takvih izjava jer termin koristi kako bi na slusaoca ostavio dojam manjeg uvazavanja nacionalnih osjecanja jednog cijelog naroda - Bosnjaka, kojih ima raznih vjerskih pripadnosti. Time dehumanizira jednu cijelu naciju a to je jedan od stadija genocida. Ako znate da ima posebne odrede policije, izjednacene s vojskom, to vam je uvod u jos jedan genocid.
Dodick: Eno golub se re Vucic: Pa nismo zar takve srece bre Krulj: A jeste... Idi donesi maramicu sta gledas Kaludjer: Je li ono golub ili golubica...