Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer ne može u Srbiji podići standard, ljudi protestuju protiv njega, a on bi u RS radio razvojne projekte.. Svašta..
@sorb imaš kakve argumente il' standardno valjaš gluposti? ❤
Hoda Vučić po RS kao po šumadiji....
koje odvratne face
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, a Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj... E moji Srbi borite se protiv FASIZMA ostavite ljude ne srbe na miru.
Srpska nasilnicka totura ns srba na KOSOVU je dovela do toga da danas nemaju KOSOVO... Sta mislite sta ce da se dogodi sa genocidnom tvorevinom RS ??? Moja procjena je uskoro ce nestati jer maltretiraju ne srbe, a bumeran se prema srbima vec krece. Jadni srbi sta ih ceka.
Vakat je i da Džaferović i Izetbegović posjete službeno Kosovo i da ga formalno priznaju kao nezavisnu državu i da pojasne braći zašto ih kao država nemožemo još uvijek parafirati
"Sam u kuci" treci dio
Ovaj haman više nema gdje, pa svako malo dođe u BiH na ćevape
Žalosno je kad znaš da treba da pustiš, ali nemožes jer čekaš da se neverovatno desi!
Bosanska Dubica je u Bosni kao i Kozara Nametnuta tvorevina će brzo nestat paćemo svi u miru živjeti zajedno i pomagat jedni druge
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, a Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj... E moji Srbi borite se protiv FASIZMA ostavite ljude ne srbe na miru.
Koliko je skeleta iskopano za 70 godina u Jasenovcu?Zašto nikada nije završeno istraživanje??Čim su našli "ubijene" Srbe -njih 400.000 na imanjima Nijemaca i Mađara u Vojvodini odmah stop!pametnom dosta!!!
Ako napišeš glupost,ne mora da znači da si odmah pametan!
Memorijalni centar razvojni projekat??? Kako to, malo sam poglup???
razvija srpske moždane vijuge opppps mislim onu jedno jedinu što od ameba nasljdiše!😂😂😂
Čekaj malo Seleskoviću,kažeš odliv stanovništva u zapadne zemlje, pa mrš u majčicu Rusiju kad je toliko volite ,a sve kontra ste zapada piz a vam materina velikosrpska
Ratko ba doći će ti Naser baaa😂😂😂😂 kao na Božić!
vrše pritisak na Bošnjake nekim lafo sastancima..providno..
Nova dva 👀u glavi onako kako su nekad biliMilosevic i Bulatovic