Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS= Genocidna tvorevina
i Tvorevina Tariguz (Srbija)
VUCICU NIKAD NECES UJEDINITI RS I SMRDIJU ! PAMETNOM DOSTA !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa ljepše je kad se priđe i pogledaju ovu prelijepi objekti. Pak kad je gledao sa brda, bio je udaljen. A i okular nišana ne pruža bog zna velik kadar.
Cobane,nije ,,okular"nego optika...
E pa što trcis ko june kakvo poremeceno. Baš si coban pravi.. http://zvjezdarnica.com/ps_photo/1190068473/normal_1361827095-1.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dirnite jednog muslimana, likvidirat' ćemo stotine srpske djece.................
Dirnite jednog muslimana, likvidirat' ćemo stotine srpske djece.................
Koliko vidim, po slikama, nije posjetio džamiju, već samo prošao pored nje.
Ispravka: ipak je ušao. E, IZ zbog ovoga, od mene više marke neće primiti.
I, vidio. Nije zapaljena i pored sveg gnjeva gradjana i odbrane Sarajeva? Oni su zapalili i dinamitom pokusali da ubiju historiju gdje su god bili i BiH i hrvatskoj. Barbari, jedini u Evropi?
I onda se sjetio kako te lijepe i stare gradjevine izgledaju kad se na njih gleda sa Trebevića.
Citam i ne vjerujem koja tri glupana,Gedzo,Hrvoje i Haso ilitiga Mujo raspravljaju se o politici glupoja.Zato smo odje dje jesmo,radi glupana poput vas trojice koji se raspravljaju oko gluposti.PEACE !!!LEGALIZUJ!!!!
Aleksandre Vučiću prijatelju hvala ti na načinu kako si danas predstavio državu Srbiju! Veselim se što je krenulo i što ćemo graditi mnogo bolje političke odnose nego što je to bilo do sada.otvaramo novo poglavlje boljih odnosa na relaciji BiH i Srbija! Hvala prijatelju!
Vidite da se Ipak moze uci u Sarajevo na civilizovani nacin..., ali sa tenkom nikako!
mene iznenadjuje da covjek koji je bio jedan od vodja kreatora projekta velike srbije moze toliko da se promijeni preko noci za 360 stepeni... on treba biti dobrodosao i u banjaluku i u sarajevo jer sve je to bih, i on ukoliko ne zeli nikoga ostetiti i nece, gdje god da dodje u posjetu. ako zeli, napravice to bez obzira na sve, ali on je sad europski Srbin, i to se cijeni. ne mozemo zauvijek zivjeti u svojim pecinama kukajuci na druge
Prvi politicar balkana je objasnio svima,svaka cast.
SIKTER genocidna nacijo
Skloni Duduka medjeda iz Laktasa ,ukini genocidnu pa cemo razgovarati gdje god hoces.
znate se ?
OJ SNAJPERISTO, ĐE SI DANAS BIO OVO ČETNIČKO KOPILE DA POŠALJEŠ KOD SREBRENIČANA PA DA VIDI ŠTA JE URADIO
Vidi mu se po gardu i ponašanju da je nikakav državnik.
džema pichko kmerska, đe si ti?
Ponjamke ti se u stau kmetu.
Dobro dosao u Sarajevo trebao si i ranije doci nijesmo se valjda tukli pa da se tolike godine ne vidimo brate Srbine,a i da jesmo sad smo se umirili i razbraceni su se do sad zbratimili a bolne smo umirili pa bi smo mogli ko nekad da se zdravimo i veselimo dolasku Srba u Sarajevo i svih ostalih gradjana koji ce doci.