Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci pomazeu citavoj drzavi,Vincent TAn neki dan dao kredit kako za Federaciju tako i za RSa,a vi pomazete samo gradovima u RSu?ZApravo ne kontam na koji nacin vi ikome mozete pomoci,pa nemate hljeba da jedete tamo,pa jos hocete da spuszite penzije (onako velike,haha) za 30%.Bjezi bleferu,ko tebi ista vjeruje gori je od tebe,bice revolucija u Srbiji,samo jos malo
dao kredit koji se mora vratiti, plus kamate... aj naberi
Pa Turci su do sada vec dali po 2 puta po 2 miliona(citavoj drzavi,ne samo Federaciji),dali su Srbiji 500 hiljada,koliko konvoja pomoci su poslali(Bijeljini,Doboju itd),a ovaj jad kojeg su takodjer gurali se sada pravi humanistom. Ovo je najveci ublehar i populista koji se na ovim prostorima pojavio u zadnjih 20 godina,pa ovo sto on radi je smijesno.Cijela karijera ma gdje bio,u Cetnicima kod Seseselja ili ne,mu se zasniva na lazima,to narod u Srbiji lagano pocinje da shvata,zavrsice jos gore od prethodnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milorad Dodik i Aleksandar Vucic zrtvovali i potopili Semberiju zbog Sapca!!! Milorad Dodik izdao Semberiju!! Evo šta se dešava u vezi Semberije i Šapca (to nećete čuti od Dodika i Vučića). Potpuno je jasno da su minirali branu ispred Bijeljine… Oni ispuštaju Savu u Bosni i tako plave Bijeljinu i cijelu Semberiju, da bi smanjili protok vode u Srbiju i sačuvali Šabac u kojem postoji opasna hemijska industrija. Oni potpuno svjesno i namjerno tovare bijedu na Bosnu. Eto, zato je Dodik bio kod Vučića. http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/ Aleksandar Vucic potopio Semberiju zbog Sapca!!!! Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici za izvanredne situacije govorio je o obrani Šapca. "To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli? Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"... izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću. Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta. http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html
Hajde sto si govnar, ali sto si cetnikkk!
Tražite honorarni posao? Vise info na: https://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Od kada je BOSANSKI Samac zar nije samo SAMAC ?
okle Šamac
Dodik kaže da će se škola u Šamcu zvati "Srbija".Uvijek za imena objekta uzimaju neka umrla ili nedostižna imena.
Cemu ta bolest u tvojoj glavi? Skolu na Palama je napravila Republika Srbija i u znak zahvalnosti nosi ime OS Srbija. u Slatini kod Laktasa skolu je napravila Holandija i u znak zahvalnosti zove se OS Holandija. Skola u Samcu je ostecena i mozda ce se morati praviti nova i sta ako bude napravljena od donacije Srbije, u cemu je problem da se zove po njoj. toga ima i u Federaciji i niko ne pravi problem oko toga. Po meni bi bilo posteno da vrtici u Samcu i Sanskom Mostu dpbiju ime Novak Djokovic jer ce on finansirati obnovu.
........hoćete li onda objekte koje se obnovi novcem hr ili turske isto tako nazvati.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ja sam danas izjavio da cu izdvojiti milion eura za iste gradove.
Samo Bosnjo glupi glumi patetiku de Doboju i Maglaju donacije a ovi lijepo samo svojima.
Prosto i jednostavno. Srbi zele samostalnost, a Bosnjaci na taj nacin kupuju narod u Rs, a dosta pomazu i svoje povratnike, kojih nazalost nema u Federaciji. Bolje dobre i sloNe komsoje, nego rogati pod istim krovom. Slazes se?
Srbi zele samostalnost?? Pa osamostali se... ako mislis na svoju avliju 2 sa 2. Inace mozes k... svirati za tu samostalnost. Prije ce Drina krenuti uzvodno ka izvoru nego sto ce neko proglasiti nezavisnot. Ekonomski manji entitet ce postati slijepo crijevo jer ljudima istinskim bh. ha srbi ha hrvati bit ce cilj da imaju hljeb na stolu a ne da glodaju Dodick-u.
Vucicu najebem ti se zenske strane familije
pa volim zensko sta cu, da sam peder pa njega se najebo bil tad bio zgodan
SADA CE I NAMA TURSKA DATI 100 MILIONA KURCHEVA
Opet će da organizuju onu svoju sergiju za Bosnu, nakon džume. :D A ovaj Vučko počeo otkrivati svoje karte.
Mujo g haj MRŠŠŠŠŠ sa klixa izadji ba malo iz kuce i popusti nas sa svojim glupim komentarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pickousti ;)