Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova odluka upućuje na to da......ili je pad nataliteta ili predizborna. "Vlada Republike Srpske će od naredne godine uvesti naknade za nezaposlene porodilje u visini minimalne plate, potvrdila je Srni predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović."
Pazi ovo "srbija garant integriteta". nisu oni nikakav garant. garant su ljudi u Bosni koji su spremni oružjem braniti svoju zemlju.
prije da cemo imat bolje odnose sa Srbijom nego sa Hrvatskom
Joj nama dodje CETNICKI VOJVODA, prospe nam par kilograma demagogije fino razbaca i mi bosnje (nosa stronka SDOO i ostali kao oni) se do iza vrata use..emo A ovaj nas nedavno raketama s brda gadjao.. treba imati dobre komsijske odnose slazem se al i treba se staviti doznanja i znati da je to CETNICKI VOJVODA koji nam je djecu klao.. al neznamo mi.. opet smo izgleda zreli da nas kolju kako se ponasamo..
@Zilot Ne proglasin ga ja vec je PROGLASEN CETNICKIM VOJVODOM!! Titula koje se nikada nije odrekao.. ako si bosnjak cudo ne znas da te takav klao nedavno.. a opet ce dok imas takvo majmunsko shvatanje.. i ti i ovi sto minuse udaraju.. da vas abd opet 8000 pokolju kad ste takvi za bolje i niste...
VUCICU CETNICKI VOJVODO MI BOSNJACI TI NISTA NEVJERUJEMO . DOK JE IZETBEGOVIC BIO PREDSJEDNIK PREDSJEDNISTVA NISI MOGAO DOCI U SARAJEVO A SAD COVIC PA SI ODMAH DOLETIO
@parabola2020 VI SRBI STE DOSTA ZLA POCINILI NITI VAS HRVATI ALBANCI SLOVENCI MAKEDONCI CRNOGORCI VOJVODJANI SANDZAKLIJE MADJARI BOSANCI I HERCEGOVCI NIKO VAS NS J.BE NI 1% NITI VAS TREBA ----- SHVATITE TO JEDNOM SAMO KADA DODJE COVJEK KAO CEDA JOVANOVIC ONDA MOZETE OPET DA NORMALNO SURADJUJEMO A SA OVIM VOJVODAMA CETNICKIM NIKADAAAAAA
@AdminDudlaDrinskom HAHAHAHA IN YOU DREAMSSSSSS NAS IMA 60% I BEZ NAS NISTA NE IDE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozivam medjunarodnu zajednicu da pomogne u formiranju vlasti, koji nisu uvezani sa kriminalnim miljeom i koji neće pljačkati sve čega se dotakne!
Službe bezbjednosti Bosne i Hercegovine su položile ispit. Bravo za ministra Mektića.
@elWolf92 Da,on je za to najzaslužniji....
Mora da ste ugovorili smjenu Dudka i ukidanje genocidke
@eurokrem Opet svoje vlazne snove javno iznosis?
Srbijanci I Bosanci....usraaću se....
Ozenite se, sjasite vise i ti i pizdic..
Hoće ko što je Vučić ometao isporučenje pomagača Šešešlja HAgu, a Ksoštunica Radvana i Mladića i prođe 25 godina a suđenje nije završeno pa ni porvnavanje računa. Imali igdje da je neko suđenje pogotov za ratne zločine trajalo 25 godina ?? Očito je ideja bila oda okriv ljeni umru i da se tako izbjegne prvada i šprda sa žrtvama genocida ! Nemojte zaboravljati šta je ovaj bandit radio držite se EVrope a nek se ond drži svoje Rusije. ZAr vam i to nešto ne govori ?
Čuj "genocida". HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
srbi cuvamo vam predsjednika ako mu šta bude, šaljemo vam 100 muslimana
Molim boga da mu nešto bude
moras na koljena
Nadam se da mu je Bakir poklonio jedan Kuran