Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik umislio da predvodi Ujedinjene Nacije. Nebitna mala Srbija, a Aleksandar Vučić još manje bitan pojeli bi vas Bugari za doručak koliko ste moćni.
Srbija je samo moćna u sobi nekog pravoslavnog tinejdžera u istočnoj Bosni dok sluša CD Lepe Brene i gleda u 15 godina star poster Dejana Stankovića.
Nebitan lik na svjetskoj politickoj sceni isto kao i njegov stav.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znamo da ispod kosulje nosis majicu sa slovom Z i da podrzavas Rusiju ali si isuvise velika ckapi da to kazes javno tj uspjesno mazes oci vlastitom narodu. Znamo da ste vi hrabri samo kada vas je 100 na 1. Rusofilu.
Stvar je jasna,Srbija dobiva pare odnosno kredite od Eu a donacije od Rusije. Ukoliko se zamjeri nekom od tih dvoje nema vise para.srbija nema industriju kao ni Bih ,nema ni Hrvatska ali ima turizam koji su izvor koliko tolikih prihoda da bi se mogao pokriti vanjski dug.pa u jednoj njemackoj u svakom manjem gradiću ima tvornica a kod nas u exyu samo kafici i kladionice
srpski ker
Koja licemjernost..Tvoj licni stav nije stav Srbije i ne uvlaci drzavu u probleme i sankcije..
Kako ovaj pravi klauna od sebe i opet, i opet.. koga briga za tvoje mišljenje, mali štakore.
Bivša Jugoslavija _srboslavija je imala 1991.god. 23,5 miliona stanovnika a današnja srbija koja se osamostalila ima de facto manje od 5 miliona stanovnika.Bivši ambasador Njemaćke COBEL koga je srbija bila proglasila PERSONA NON GRATA rekao je da srbiju moraju svesti na 4.5 miliona stanonika jer je srbija remetelaćki faktor na Balkanu i u Evropi.
Ko nema STAV...onda mu ga stave...ja i ti
Ako kažem šta radim i kako imam ovoliko para, mogla bi mi policija pokucati na vrata.... Samom ovakvom izjavom Pichkoustog može se zaključiti kakav mu je stav i o kakvoj gnjidi se radi!
Vucic nema ljubavni misic, ali zato ima ljubavne usnice ;)
Aca kao zaljubljen, pa ne zna smije li joj reći ili ne.
Čekaj još malo, bit će loptanja sa Srbijom. Kosovo se puni, a nije to tek tako. Progutat ćeš klistire, a imaji ih SAD, EU , Rusija, Kina. I sve ćeš morati popiti.
Srbija je potpuno pogresno na ruskoj - po svemu gubitnickoj strani jer je glupi narod totalno zaslijepljen od nacionalizma. Takodjer srpska tzv. neutralnost u kojoj se naoruzavaju do zuba od Kine i Rusije je takodjer providna.
Ukrajinci su krenuli uopšte u kontranapad noseći čvrsto u ruci zastavu sa likom Zelenskog. Rusi se panično povlače bacajući svoje osobno oružje. Sa sjevara nadiru ukrajinske trupe prema čečenima koji se oblače u babe. Moskva razmišlja o kapitulaciji. Putin smjenjen i sklonjen u sibir...
Znamo to. Za jednog Rusa 100 Ukrajinaca, vuk dlaku mjenja ali cud nikad.
pa mozda nebi bilo lose i da je Tegeltija od nas trazio zito za godinu dana umesto za par meseci za celu BiH. Srbja entitetima nece posebno prodavati nista nego treba da se dogovorite pa da vam izvezemo
Ocito je da EU jos uvijek trguje BiH teritorijama sa Vucicem kada se on ovako prenemaze. Pretpostavljam da pokusava podici uloge jer zakoni nisu ponisteni vec samo privremeno suspendirani. Cijenim da prva Schmitova turneja do Beograda nije u potpunosti polucila uspjeh. Isto tako nisam uvjeren da krik zivjela Rusija nesto narucito impresionira Putina. Uostalom stara Srpska poslovica kaze: Jace, ne cujem dobro.
Kaži i primi ga stoički.