Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece covjek koji svojim sapama, gledajuci u objektiv kamere sa osmijehom od uha do uha zakucao plavu metalnu tablu na kojoj je pisalo ,, Bulevar Ratka Mladica ,, godinama iza gedocida kada niko na svijetu nije mogao reci ,, nisam znao ,,
Za gradonačelnika Mostara treba postaviti Srbina. Gdje se dvojica svađaju nek treći profitira, vazda bilo. A za načelnika Srebrenice postaviti Hrvata. Bošnjak treba biti načelnik Banjaluke.
samoZajedno a sta kazes na ideju da u sva tri grada stavimo covjeka , gradjanina , postenog , obrazovanog ...Bosanca a da te tzv bosnjake , hrvate srbe nabiyemo na krsni k+rac
Nacionalni ključ je kriv za sve. Svugdje se postavljaju isključivo podobni, a ne sposobni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ti je vlah, nista vise ne treba reci.
'Ajmo ruke gore:"...nece ni da cujeeee lijepaaa Emiiinaaaa'"..Idemo svi zajednoo 'aajjj siii,aaajjj saaaa.."....samooo veseloooo
Talibani, bolesni ste. Zato i vladate samo na 4.5% od ukupne SFRJ teritorije. A kurcite se kao da ste faktor. Smarate.
@rade_s Nisu Srbi talibani, kretenu.
Ovi iz klixsa brisu komentare koji ste vi idioti to je strasno. Branite ovog fasistu ebo vas on stoko jedna.
A nije grijeh stajati za topom kao radikal i pucati po civilima Sarajeva? Ko o cemu, kurva o postenju.
Neka se zna, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić ranije je predlagao preimenovanje spornih ulica, među kojima je i ulica Mile Budaka, no tada ga nisu podržali vijećnici većinskih Muslimanskih stranaka SDA i SDP-a. IZ SDP-a su tada tvrdili da se radi samo o kozmetičkim promjenama, te zatražili da se izmijene imena svih ulica u Mostaru.
@Hercegovinaa Ratniče, itekako sam pri sebi.Tadašnji prijedlog Ljube Bešlića je bio da se ulica Mile Budaka preimenuje u ulicu pjesnika Silvija Strahimira Kranjčevića, ulicu Vokića i Lorkovića u ulicu Tina Ujevića itd.
@Stjepan III. Koliko ja znam, uslov tzv. "hrvatskih stranaka" je bio da se istovremeno uz mijenjanje imena ulica Mile Budaka i Vokića i Lorkovića, mijenjaju i prijeratna imena ulica koja su data po imenima partizana iz II svjetskog rata, što nije prihvaćeno od strane "bošnjačkih stranaka".
Vučić ga Hrvatima zavlači duboko.
Hajd malo u Banjoj Luci mijenjaj nazive ulice i naselja, tj vrati ih!
Шанта није канта. Бошњаци гање воле. Емина се пјева на седмичној основи.
To tvoji veliki prijatelji rvati rade posto ste ista fasisticka govna. Matrica ista zlocin ubijanje bosnjaka. Aleksa Santic se prevrce u grobu kad vidi koja govna fasisticka pricaju o njemu. Veliki naklon velikom pjesniku Aleksi Santicu a on je najljepse pjesme bas posvetio bosnjacima to jest njegova cuvena pjesma " Ostajte ovdje" je posvecena nevesinjskim muslimanima koji su nakon napada hajduka odnosno danasnjih cetnika napustala hercegovinu koja je tada bila pod Austroygarskom vlascu..
Ubi klix Vucicem danas
A jeli bio greh Vucicu sto ste 92-e poslali silne cetnike na Mostar sa ciljem da ga zauzmu ?