Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li u Oluji zaustavili kolonu i odvajali muške od žena a zatim pobili sve muške? Kao u Srebrenici? Zločina je u Oluji bilo, al nisam ni na jednom snimci vidio da HV tjera civile iz kuća, nego su Srbi sami (od straha) napuštali svoje domove. Kakvo etničko čišćenje.
hahahahahhaha....na kraju će biti dobrovoljno se iselili....hebem li vam mamaru balijsku...sve vi znate
Pa novinaru dragi nije se genocid desio u dvorištu Srbije, nego su ga oni počinili...i sa ove i sa one strane Drine....
Smrdi uzasno , smrdi do Neba .
Ah Srbi su poznati kao najveci licemjeri.Kukate nad svojom sudbinom a mnogo vece preobleme ste napravili drugima ali o tome ni da pisnete. E kad pravite nesrecu drugima nemojte biti pizde kad dobijete po njuski.
Novinarcicu nije etnicko ciscenje u BIH samo Srebrenica, to je samo mali djelic.Citava teritorija RS je ociscena, hebiga zar ni to ne znas.A da je samo Srebrenica vece ciscenje jeste bilo u oluji.Ali nije...
ove srbe ne treba uopce komentirati niti obracati pozornost na njih. treba samo kad pocnu da ubijaju da se obavjesti narod i da se digne na oruzje, inace treba ih ignorisati totalno. zalosno da zalosnije ne moze biti kakvi su
A Vukovar, Srebrenica, Sarajevo, Kosovo, sta je to za tebe, humanitarna akcija mozda
https://youtu.be/o6HRk75r1A8 Evo jedne nezaboravne o hrabrim sinovima Bosne..
Zašto bosanski i hrvatski mediji uopće prenose izjave Vučića?? Pa on je najveć trol, on živi da ga se spominje, broji slovo po slovo, uramljuje naslovnice, stavlja članke u spomenar.... Ignorirati/ignorisati! Neka umre i živi samo na stranicama Informera i drugog smeća....
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
A progon preko 800 000 Albanaca sa Kosova u Albaniju neposredno i tijekom bombarodvanja NATO-a ?? O RSu ne treba trositi riječi.
KAO sto znamo Vojska i Policija RS su pravosnaznom presudom Medjunarodnog suda za ratne zlocine u Den Hagu,osudjeni da su pocinili GENOCID, u zasticenoj zoni UN u Srebrenici, gdje su u periodu od deset dana ubili 8.372 Bosnjaka, te cjelokupno stanovnistvo Srebrenice i Zepe protjerali sa svojih ognjista. Zbog tih velikih zlocina i GENOCIDA, osudjen je Karadzic i Mladic za Genocid i druge najmonstruoznije zlocine,nezabiljezene u modernoj povijesti,te jos 6 oficira VRS.
Etničko čišćenje u BiH i danas traje na teritoriji RS-a. To je etničo čišćenje i genocid koji traju već 30 godina, na tlu Evrope, gospodine Vučić, koje vi redovno obilazite da vidite kako napreduje i aktivan ste učesnik od samog početka.
Ima u Republici Šumskoj a u njoj nema Bosnjaka i Hrvata.
Ima I zove se: Republika Srpska
To je ono što mi se kod Vučića ne svidja nikako. Uvijek ali uvijek koristi priliku da podjebava. Opasan nacionalist, čim ima taj toliki poriv u sebi.
jb m. srbi stvarno out of controll...