Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevo nema petlje potsjeca ga kad je gledo kroz snajper sa jevrejskog .Valja doc i opet popusiti batine nece on rizikovati
nije Sarajevo Podrinje, tam kolko se sjecam neki hajvan mu dozvolio da u dzamiju u cipelama udje a kod nas zasut kamenjem, da li je to taj fgr mentalni sklop?
@kakanjci pa ko bi uopste isao u tu smogovacu ? Venecija pod vodom, Beograd na vodi, Sarajevo bez vode 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar nije upisao faks neki dan? Zašto ne uči?
da mi je samo vidjeti tog profesora koji ce mu reci kolega niste zadovoljili, spremite to bolje. vidimo se drugi put
@krik naglas Laže roditelje da je uspio xD
Vučiću, možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš!
Ja, sad bi se sit isplakao,,! Prije Mile išao njemu na savjet. Vučko popušio, traži pomoć srpske časii. Ja. Koji nivo,,!?
Dolazi zlocinac koji je pucao po nama u Sarajevu...hebbem mu zive i mrtve
A kada Erdogan dodje u Sarajevo , onda se prica na sva usta kako smo se s turcima uortacili kao da ne daj Boze spremamo neki teroristicki cin, kako su ljudi licemjerni!
predsjednik strane drzave hoda po okolnim kasabama a da ne dodje u gl grad -pa to samo ko nas ima jadno
dolali GUBICAR IMA GUBICU DINJU KO KONJ KAD JE VRUCE dzubre treba ga fino docekat
Aca Lukas sutra gostuje u Šabcu, ulaz besplatan
Dolazi k'o sveti Peter šatro da pomogne "braći" u BiH...sebi NE mogu pomoći kamoli ovima ovdje...toliko su im do sad (Srbija) pomagali da su u rasulu i entitet i zdravstveni sistem RS-a !!! MRŠ !!!!!
FBiH pomaže Novom Pazaru, Srbija pomaže RS-u.. Jeftinije, rentabilnije i logičnije bi bilo da je Srbija pomogla Novom Pazaru tj. sebi, a Federacija Banja Luci tj. opet mi sami sebi.. Tako se me učili u školi da razmišljam?
Samo provocira. Nema drugog posla.
Pocinje polaganje sijena da ovce jedu pred izbore
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž
Uhapsiti ga i pred sud BiH da odgovara za ratne zlocine. Kad oni mogu suditi drzavljanina BiH za neko djelo pocinjeno na teritoriji BiH zasto nebi mi njega.
Blago zemlji koja vlaha nejma.
@Fundament Ne placaju to 'Bosnjaci' NEGO SDA, jer im ona to omogucuje, a HDZ sa svojom pricom omogucuje SDA, da hapa u svom..jer cim jednog izofiramo, odmah ide da je grande patrijota i da su 'Hrvati' ili 'Srbi' problem...malo komplikovano za prosjecnog bosnju, ali je tako...Zato dolazimo po vas na jesen, da rijesimo i bijedu nepismenu NEDOUMICA! Nase pare kontrolisu ove dvije hobotnice!Postoji jos jedna DODIKOVA, ali ona je sekundarna..koju naravno rjesavamo takodje na jesen!