Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pogledajte srbijansku politiku...Od jutros kako je gostovao u jutarnjem programu...napao je predsjednika Hrvatske Milanovica, napao je BIH i napao je Crnu Goru....Kakav je to ološ tamo da se hrane i dokazuju da dižu tenzije sa svim susjedima.
Kakvih plitkih komentara ima koji samo pokazuju koliko neznanje stvara budalu, ali mora progovoriti pa makar budalu od sebe pravio. Pancir nije napadacko oruzje vec odbrambeno. To oruzje je potpuno beskorisno ako se stavi u kontekst zadnjeg rata na nasem podrucju.
Sta ce nasi kupit mi nemamo ni za one topove od tresnje iz turskog vakta mozda bokiir namota nesto ispod ruke akobogda
On to nama da kaze, ''Morate slusati inace se moze ponoviti 1992'', jako su hrabri kada treba prijetiti, a zaboravili suproljece 1999 kada je SILA POKAZALA LICE!
Znao sam da su krivi ovi iz Crne gore Srbija je neduzana kako vam to nije jasno vise kaze vucko
zanimljiva je srpska fasciniranost oruzjem I naoruzanjem... kao sila neka mada mogu sirotinji svojoj prodavat tu pricu ti sistemi su neupotrebljivi u srbiji sa ostalom opremom koju ima... ljudi sjede u italiji, njemackoj I drze dzojstik I igraju se rata.. samo srbi se jos furaju od malih (brojcano, mada srbi mogu I kvalitetom I moralom uskocit u ovo mali) naroda na oruzje I silu... svi pametni rade poso razvijaju zemlje u ekonomskom smislu I kupuju zastitu od velikih igrca..
Dzaba mu, trebaju milijarde za respektabilnu vojsku
To oruzije ce se najprije koristiti nad BIH. samo cekaju povod.
Naoruzavaju se susjedi, a mi opet hocemo da dozivimo 92’ ? Trebaju nam pod hitno prve vodje !
Samo kupujte naoružanje, a to što vam građani nemaju šta jest to nikom ništa. 👌
Nek narod glođe raketne sisteme u njima ima dosta željeza.
5 godina kasnije: Republika Bosna i Hercegovina, zastava ljiljani, himna "S one strane Plive" Dodik, Vučić, Plavšićka-pardon Cvijanovićka i Čović u Hagu... Vojvodina nezavisna država
a šta kupuje babo Kakir?
Tipicno americko licemjerstvo. Da su kupili americko naoruzanje onda nebi bilo problwma i kritika. Tako su amerikanci i Turskoj istu pricu slozili. Dok su narucivali od USA bilo je ok. Cim su poceli kupovati od Rusije, sankcije su im uveli.
Čekate da se naoružaju do zuba pa onda ko fol sankcije, a smrde onda udri po myslimanima,vec vidjen scenario
Sudeći po komentarima, svi ovdje lupaju napamet. Mene iskreno zanima, da li iko na bosanskoj strani razmislja o ovim stvarima, da li postoji neki plan? Recimo da sutra izbije oružani sukob, postoji li ikakav plan za organizovano vojno djelovanje sa centralizovanom komandom za odbranu BiH, ili bi opet bilo kao '92, svi naoruzani do zuba, Bosnjaci kao muhe bez glave, ne zna se ko pije, ko placa?
Jer koliko razumijem, OSBiH bi se raspale na tri dijela tako da od toga nema nista, a ARBiH vise ne postoji. Vojni rok se vec godinama ne sluzi, i vjerujem da vecina omladine ne zna koristiti ni najobicniji pistolj, a kamo li da zna nesto o ratovanju itd.?
Ti mora da si petokolonas cim nisi dobio sta treba.