Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obratite pažnju,čeka se prvi top konentar,I onda se dežurni hejteri I glupanderi "kače"za njega...
@Lostframe jer si ti mudar!🙋
@KraljTvrtkoTuzla zahvaljujem se svima koji su vjerovali,a bogami,I verovali u mene....Ne znam,zatekli ste me,nisam spremio nikakav govor....Hvala svima,posjebno I posebno našoj velikoj sestri koja bdi nad nama I pazi da ne zalutamo....Hvala,od srca...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Lik kome su mentori vojvode dolazi naivnim Bosnjanima prodavati politiku mira Jadno ako mu ko povjeruje
Mozda dolazi da pomogne oko odgovora na upitnik kad nece Kolinda😂
Ćamke jedva ceka Vucica da mu se licno pozali na debelog milojka..
Mirotovorac aha...
Ako postoji tamo jos neki Bosnjo a da nije poturio guzu Vucicu predlazem im da docekaju Vucica sa porolama KOSOVO REPUBLIKA. Time ce proizvesti nevidjhenio jedinstvo cetobalija, cetnika i ustasa u osudi takvih parola. KOSOVO REPUBLIKA I TO NEZAVISNA je jos jedina stvar koja dovodi do bjesnila i cetobalije i cetnike i ustase posto su BH Republiku okupirali agresijom, veleizdajom i genocidom.
a sta ce nam ovaj dolaziti,sjedi tamo gdje si i pisi deklaracije,jer nikoga ne boli ona stvar sta ti mislis i radis,tvoja se odavno ne pika
CETBALIJAMA DOSLA ZUTA PA NE MOGU BEZ VUCICA NI PAR MJESECI. JOS MALO PA CE GA PRESELITI U SARAJEVO. Pitanje za milion dolara. Je li to genetska povezanost tj cetnik=cetobalija genetski, sadomazohizam, bolest, homoseksulaizma???? ja nemam odgovor, imate li ga vi.
Pokazaćemu Čović pogled na Sarajevo sa tornja uz čuvenu: Das ist Walter! Saradnik Šćepo lift boy.
ma BUJRUM komsija
Bit ce to Sarajevo film festival, ali puno interesantniji drugi dio, samo ako jos u pratnji bude prisutan i Emir Kusturica, da i on koju pametnu kaze.
Iznad Tesnja zora svice dobro doso predsjednice, samo bi trebao zajedno sa Covicem da odabere sebi pravog sagovornika sa Bosnjacke strane.
Zasto kod Srba i Hrvata nejma partija lijevice, osim samo deklarativno u nazivima.
On ce braniti Srpsku zajednicu ma gdje oni bili, sa time aludira da treba biti u punom kapacitetu na Miletovoj strani pa ma koliko njegov angazman blokirao svaki napredak i cjelovitost BiH. Bakir bi trebao biti malo brzi na revolveru, kad su ovakvi u pitanju.
Treba zlikovca dobro na aerodromu pretresti, da nenosi snajper u tasni.
Reafirmira politku mira što javno negira genocid u Srebrenici. D abio je išao je tamo, ali u koju svrhu ??
Ne dolazi Vucic zasto sto zeli vec zato sta mora ;)