Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može više kao prije 'AJDE DA SE DOGOVORIMO ALI DA BUDE KAKO JA KAŽEM (AORIST prošlo svršeno vrijeme)
Kosovo ne mora ništa izgubiti, ima već sve.
Ako se stavite u poziciju Srba, normalno da niko ne zeli da izgubi svoju zemlju, isto tako je normalno da Albanci sa KiM traze nezavisnost zbog nepravednosti između Srba i Albanaca u Srbiji sto je i normalno jer je Srpska zemlja. A svi znamo sta je Jugoslavija htjela od Albanije kad su povećali granice Kosova i općenito standard na Kosovu.
suplja p[rica! usa su priznale Kosovo,stoje iza njega I to je zvanicna politika a ova 2 su dosla u turisticku posjetu da mogu da to napisu u svom resume!
Posto je Kosovo izgubilo mnogo svojih zitelja ciju ste djecu i njih mrtve razvlacili u hladnjacama po cijeloj Srbiji, doslo je vrijeme Srbi da i vi nesto izgubite, odnosno stigao je racun za naplatu, a u njemu pise: Kosovo je samostalna drzava! Nije to tesko razumjeti, dovoljno je, za pocetak, da se potrudite i izbacite bajke koje su vam u glavu usadili jos u osnovnoj skoli. To ce biti pocetak otreznjenja koji rezultira dobrim osjecajem i svrsta vas medju normalne, neostecene ljude!
Zna li iko sta ovaj Vucic hoće
Citam komentare kako Bosnjaci likuju i slade se kad je u pitanju kosovo i albanci. A ne slute da samo sa tim izazivaju gnijev kod srba i jos vecu zelju za podjelama unutar bosne. Bolje da barem cute kako bi se makar ovdje uvidjelo da ima suzivote a ne da imamo kosovski scenario u BiH
@BrExIt taj scenario neces gledati oko moje pravoslavno
Bivša A. Pokrajina Kosovo i Metohija je imala granice i one moraju ostati nepromjenjene. Kakve nagodbe, kakva prenemaganja.
Vucicu ne pitas se nista sto se tiče Pristine i Albanaca ne dipr.
Siptari bez priznanja Srbije, nemaju nista. Pa i da ih Srbija prizna, Rusija i Kina nece, a u EU nece moci zbog Spanije, tako da siptari osudjeni ste na propast unapred.
vidimo, nemaju ništa osim puteva i autoputeva više za 10 godina samostalnosti nego za 100 u srboslaviji a ostalo idi i vidi sam pa plači!😜
Srbija 1912 oružjem dobila Kosovo, a 1999 isto tako oružjem ga izgubila, gotova prića
@VinkoMaris Pa bas i nije. Srbija bi i dalje bila na Kosovu da se Ameri nisu umesali a kod Amera je ona danas je protiv tebe, sutra nije. Tako da Amerika ga oduzela ona ce i da nam vrati Kosovo.
Tucović je sa srpskom vojskom prešao Albaniju sve do Elbasana. Kada su zauzeli većinsku albansku varoš Đakovicu, prokomentarisao je: "Ušli smo u tuđu zemlju".
Srbi mogu dobiti samo kesu košpica i to je to.
Sto je bilo bilo je Kucicu a svako naredno prekrajanje granica vodi sukobu i krvoprolicu.Stoga skontaj da bespotrebno zamajavas prvo sebe i sve oko sebe pa onda i cijelu MZ. Ponovo otvarati pitanje granica i da koljes Kosovskog vola za svoju kilu mesa nikad ti niko normalan pristati nece.
Po normalnoj logici ovo sto je izjavio: Kosvo je drzava nego hocemo da ih malo sjebemo ili da uzmemo koliko mozemo uzet tj daj sta das. I onda pricaju narodu necemo nikad priznat kosovo
Treba da daju jos plus dva predsjednika da ih ima troje. Gubitak je zagarantovan.