Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlazem: evo him Dodik i Ivanic a neka oni nama dadnu gosp. Cedu Jovanovica! I to je jedina realna zamjena
Vucicu eto ti elektrana u Zvorniku I Bajina Basta Ali pod uslovom da Bosna prizna Kosovo tako da nebi gubili 300 miliona eura godisnje trgovinske razmjene sta velis ?? Ali svi znamo da utices na RS da neprizna Kosovo bas is tog razloga da nebi imao kompeticiju Bosanskog izvoza u Kosova Republjik Lafo nepriznaje Kosovo a ima izvoz Preko 500 mil eura u tu drzavu Koji Licemjer j..o mamu svoju !
Nije loše ali bi bilo bolje nek nedaju nikoga nego ćemo im mi dobro platiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba raditi na smirivanju tenzija . Suživot nema alternative . Mir braćo , mir !
Suživot? Daj ne zajebavaj majke ti.
@neednolog pare jaro.. pare smiruju kosnicu
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nema mjesta gdje bosanci nece niknuti.Sa druge strane ipak je to dobro,daleko od smoga i magle.Treba znati uzivati.Svaka im cast. https://www.youtube.com/watch?v=SMT-o2d5f3Q&t=141s
Ja tebi livade a ti meni elektrane. Šta je tu nelogično metar za metar. Može ja tebi kilu olova ti meni zlata, pošteno kila za kilu. Što bi rekla moja drugarica Minja iz BG ma ajdeee
Mijenjam opstinu i grad Kalinovik 681km2 za samo grad Sarajevo (bRez kantona) 142 km2 + doplata
Ja tebi livade a ti meni elektrane. Šta je tu nelogično metar za metar. Može ja tebi kilu olova ti meni zlata, pošteno kila za kilu. Što bi rekla moja drugarica Minja iz BG ma ajdeee
Ono jes sve isto, al' metar Boga mi nije :P
OD RAZMJENE GRANICA NEMA NISTA JER BOSNA NEMA KORISTI, SRBIJA ZELI UNISTITI DOBAR DIO BOSNE U SVOJU KORIST.
Ne treba dati bosansku zemlju Srbiji, neka voz za Crnu goru jednostavno prolazi kroz BiH, i neka placaju za to. Ima tih primjera koliko hoces u svijetu.
a šta će nam granica to treba ukinuti osim na geografskim kartama i slikama za vremensku prognozu
Ja bi i pristo da uzmu sve ali i da moraju uzeti ove debile što veličaju ratne zločince ! Izgubili bi malo zemlje ali bi se riješili budala za sva vremena !
Samo kompromis !
Može, a i ne mora.. Sve je to Srpsko....
ne treba uopste toliko insistirati i praviti tenzije oko razgranicenja...srbima je svejedno zivjeli u srbiji ili republici srpskoj....vucic i dodik trebaju povecati standard srba na bar 700 eura....a granice nam nisu prioritet.
Hahahhahah povečat će na milion eura mislim da bi to zadovoljilo nebeski narod malo je 700 nemoj biti skroman to nikada nije bila srpska osobina..
Srpska posla,zamijenit će Sutorinu za komad brda,odnosno dvije hidrocentrale ta komad brđija.
Nama je SUTORINA LEKCIJA ZA SVA VREMENA !!! Sutra će Hrvati tražiti Neum da razmijenimo za komad neke vukojebine. Nek Srbija pokida prugu tih 8 km i izmjesti je u Srbiju. Njihov problem.
....upravo tako , kad su je pravili pruga je prolazila kroz Jugoslaviju.
eto vam Štrpci , a dajte nam Sandžak