Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece niko pokusat da je ukine nego ce sami Srbi traziti da se ukine jer moraju vracat 3 miliona KM svaki dan.Dosta je Mujo za vas placo kredite i djelio akcizne pare.
Kaže čovjek da je zamalo bio linčovan u Srebrenici pa da EU šuti...... Vučko nismo svi amebe ko tvoji glasači pa znamo da su dva inspektora u Srbiji dobili otkaz imali suđenje za odavanje službenih podataka kad su rekli da je BiA organizirala napad na tebe u Srebrenici, moj Vučko lažove jedan smrdski. Nema većih lažova od smrda pogotovo od lažova koji glumi da je srbin a u stvari je iz Bosne i plus albanskih korijena Musliu
kakav providan manipulator i narcisoidni psihopat to je pateticno i smijesno, kae svi ih mrze a sto li to majku mu? Ne moze biti da je do svih ostalih a nista do vas a? Vjecno zrtve a napali sve komsije redom i od svih pokusali ukrasti teritoriju, Od nastanka Jugoslavije 1918 planski ste posrbljivali odredjena podrucja sa namjerom da to proglasite "vecnim ognjistima" i onda vam nije jasno sto vas svi mrze ... licemjerna stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Genocidna tvorevina laginini nestaje. Ovo im je zadnje kofrcanje
vas ne slušaju nit pitaju ni u Mađarskoj šta, kao ti nekom govoriš nešto hajde lezi. Zahvalite se Ronhilu i sekti koja 30 godina bez ijedne investicije i ekonomski planova vodi šumsku uz izbornu kampanju više mrzi Muslimana i sad kad je budžet prazan nacionalizam raste, Ronhil počeo bacati kamenje na Amere koji su kreatori rs i babo RSu, i oni koji su Ronhila na tenku na vlast postavili e njih on gađa kamenjem proziva psuje im i sad se nešto svi čude , zašto se čudite?
Bravo Vucicu. Asocirajmo se na RS, mislim da nam Kosovo trosi energiju i to je zavrsena prica. Sa RS smo opet 102 000km2 sto je jako dobro, veci od svih iako smo popusili kosovo... plus crna gora koja nam svetli kao zlato, to bi bio najveca zlatna koka kada bi nju mogli da kontrolisemo i jos vise re srbizujemo preko srpske crkve.... e takva srbija sa cg i morem plus rs (pa nek se drzava zove i scg) bi bila uspesna i bila gigant u regionu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav linč, njegovi žandari u civilu inscenirali tzv "dešavanje". Čovjek (šešaljev "mali") ima visoko mišljenje o sebi. A dobir mu je fol da je srbija "garant" Dejtonskog ugovora, ona je bila potpisnik-agresorska strana. A GARANTI su neki drugi- puno veći i značajniji. Pa valjda zna šta mu je ŠEF potpisao.
Uh, mnogo si opasan. Kosovskoj granici ne smijete da priđete bez dokumenata, onako junački a svojatate ga i bilo je dio vaše teritorije za razliku od bh entiteta koji nije i nikada neće. Marš bijedo
Šta očekivati od lika koji je obavljao istu funkciju u Miloševićevom režimu kao i Joseph Goebbels u Hitlerovoj Njemačkoj? Glup je da dostigne Goebbelsa, ali ipak je dao sve od sebe. I nastavlja tamo gdje je stao.
Crrrno vam se piše zlotvori jedni. Sjećaš li se Sarajevo Safarija?
Jado četnički samo laže a štabje sa svjedočenjem agenta Bia Srbije koji je do detalje ispričao kako su isplanirali napad na vuciča u Srebrenici čitav politički vrh genocidne tvorevine je osuđen u Hagu dokazano je da je policija tzv RS učestvovali u genocidu u Srebrenici pazi Vučko šta priž3ljkuješ upamti da ovo nije 1992 god i nikad neče granica biti na kozijoj čupriji
Informer, ya' no say daddy me Snow me I go blame A licky boom boom down ...
eto englezi i ameri ce tebe pitat..
Heve se tebi za sumske budale,tebi je problem ratna odsteta
Da si slusao izjavu prilikom potpisivanja D. Sve bi ti bilo jasno. Cuo bi da je to prelazno rjesenje zbog uspostave mira, tj vase agresije!! Nista nije vjecno!
I jesta vasa politika zlikovacka.Vi ste je predvodiki tada a i sada.I jeste Protjerali.I jeste Pobili.I jeste Silovali.I jeste Poklali.I jeste pokusali istrijebiti.I jeste porusili hiljade dzamija.I onda kad se nismo povukli i goloruki branili onda ste pobili i poklali 8000 i vise bosnjaka u Srebrenici samo zato sto se zovu Omer, Mujo,Ismet...Mozete srati i lagati koliko hocete al svijet zna sta ste i ko ste.
Manje lozenja. Ugodan dan.
Sto se nisi pohvalio da si za vrijeme rata iznad Sarajeve otvorio kisobran i sirio ljubav? Ne ukida BiH rs mjesnu zajednicu, nego oni sami sebe, ko je ista zabranio iz BiH rs mjesnoj zajednici.Ne zovete tebe iole normalan rados srbije Bolesnikom!
Mrš u 3PM..
Ocekuje nas period opstrukcija
Vučićev stav o sankcijama protiv rukovodstva Republike Srpske pokazuje solidarnost i odgovornost prema srpskom narodu.