Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Prof. Hadžikadić može pokrenuti novu Bosnu i Hercegovinu. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kad politička mafija i mediji udruže snage, teško je doći do pojedinačnog građanina, ali HADŽIKADIĆ SVAKIM DANOM sve više simaptizera na fb stranici MIRSAD HADZIKADIC PLATFORMA ZA PROGRES - https://fb.com/mirsadhadzikadic Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kandidati imaju potrebu da predstavljaju šta su uradili u BiH, isto kao da mi nemamo oči pa ne vidimo da nisu ništa, mogu oni nabrajati, ali da to nešto vrijedi vidjelo bi se, samo HADŽIKADIĆ NAPRIJED I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC #MH2018
Najveći spin majstor u Evropi..gosp.Aleksandar Vučić..za jedno mu se mora skinuti kapa..svaki spin je pravovremen i pogađa u "sridu"..
Ova Vucic svakidnevno sve vise postaje fobicar susjeda kako BiH tako i Kosova.
Za ovakve pacijente, malo je jedna bolnica. Doduše, kakve su im dijagnoze, ona na Sokocu je primjerenija. Kako god, nek' je sretno i uvijek vam puna bila, mislim bolnica:-)))
Republika Srpska je susedna zemlja Republici Srbiji. Treba negovati prijateljstvo i dobrosusedske odnose.
RS nije zemlja niti drzava ! Kada to shvatite zivot ce Vam ljepsi biti. Lp
Dobro je više pičkousti, živ bio prestani biti hebena vegeta i u sve se miješati...
Sa koliko korpusa je BiH napala Smrdiju?? ahaha genocidni retardirani seseljenko pusiqarinic!:))))
A sa koliko je korpusa Srbija napala krezave kozojebe?
Đe ovde 150 lakova, 17 minuta prošlo? Ha?
Neka HDZ-ovci ne lazu da im bosnjaci biraju predstavnike jer ako je u hrvatskom korpusu radi propagandnih uticaja, nesto manje gradjanskih orijentisanih biraca u bosnjackom je veci procenat lijevih partija sto je rezultat i vece orijentacije kao u slucaju podrske Komsicu.Nikad ne bih dao svoj glas niti jednoj nacionalnoj partiji jer je to nazadak.
pa vučiću, voljeli bi mi svi da možemo voljeti srbiju kao što smo je i voljeli, al je nemoguće da je volimo ako ona ne voli bosnu i hercegovinu. tako ti je to i na žalost neće moći drukčije.
SVAKIH 10 SEKUNDI JEDAN SRBIN BIVA IZLOŽEN NAPADIMA IZ BIH, PONAVLJAM SVAKIH 10 SEKUNDI!
malo je to...treba to podebljat
TopListaDemagogista dobro je, imaju više sreće nego perači prozora u SAD, oni ginu !
Ja odoh u bolnicu Kasindo, naime ja sam ovisan o ''hodanju po doktorima''
Al fakat do kad ce srbi zivjeti od sopstvenih lazi. Do te mjere lazu da sami sebe uvjere u sopstvenu laz!