Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na happy tv, izvjesni jeftić kaže da je deklaracija objava džihada !😂😂😂😂
@merhametli Pametan dobije više koristi od neprijatelja nego glup od prijatelja.
@merhametli Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, pa kupio diplomu i doktorat u prodavnici Megatrend, gdje je profesorka bila cajka Natasa Bekvalac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa gdje si bio 2015 kad je NSRS donijela odluku-deklaraciju o osamostaljenju?????to je po Dejtonu jeli??????????sad kad vam neko udari kontru odmah frka.Ma ovdje treba međunarodna zajednica da raspiše referendum na čitavoj teritoiji BIH o ulasku u NATO i da završimo stvar za sva vremena.Dokle više da slušamo o navodnoj ugroženosti srba dojadili su i bogu i naroduVidi se koliko imaju prijatelja u EU nikoga.
SDA je od Daytona do danas ukinula rs-u vojsku valutu grb himnu tablice granice indirektne poreze i jos preko 70 drugih nadleznosti i sve prenijela na BIh. Zato im je SDA trn u oku i oglasavaju se na sve njene izjave i apelacije.
Hocemo referendum o ulasku u Nato. Gradjani na to imaju pravo
Ljudi ne palite se na ove izjave. Oni sjednu zajedno dogovore se na koji nacin ce se javno svadjati i zavadjati ovaj narod, pa onda i vladati. Boli njih briga za sve osim za fotelje i novac. Urazumite se i manite se nacionalnih stranki ode nam omladina sta ce bit za 30 godina, a svi smo odgovorni?
Sta se ovaj derpe ima miješat....
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
Jedna deklaracija koja je svakako vec 30 godina ista vam toliko smeta i svaki put lafo neke osude, bit cemo spremni na sve bla bla bla bla, procitani ste svi davno
👬
predsjednik jednedrzave cita dekleraciju jedne partije iz druge drzave koja nema nikakvu pravnu snagu /a on je pravnik/ covjek je totalno izgubljen ili ga dodik drzi u rukama?????
odjebi Vucko od BiH u skokovima sa smučkama ili bez njih..
Rece Vojvoda i osta ziv
A nisi pazljivo citao deklaracije Dodika kada prijeti otcepljenjem, a pazljivo te potresla jedna demokratska i gradjanska drzava ravmopravna za svakoga ? Bolesni licjemeru. Dalje prste od susjedne drzave!!
A zasto samo Srba iz RS-a? Sta je sa Bosnjacima i Hrvatima iz RS-a? RS nije eksluzivni entitet samo jednog naroda.
@PredsednikXMileDodik..vama je crno davno napisano samo vam još mitomanija ostaje..zaglancali voždi mozgove ostala samo ona linija ko na aspirinu..
Odgovor Srba, dakle cijelog naroda, na deklaraciju jedne stranke!? Frajer nije normalan.
sta ti imas sa politikom BIH smradu cetnicki...samo rat
O kakvom ti zajedničkom imenitelju govoriš ,ovo je država Bosna i Hercegovina i nemaš se ti šta petljat u unutrašnjo politička pitanja BiH. Ili na taj način dokazuješ da Srbija radi na rušenju suvereniteta,nezavisnosti i cjelovitosti države BiH.