Pa gdje si bio 2015 kad je NSRS donijela odluku-deklaraciju o osamostaljenju?????to je po Dejtonu jeli??????????sad kad vam neko udari kontru odmah frka.Ma ovdje treba međunarodna zajednica da raspiše referendum na čitavoj teritoiji BIH o ulasku u NATO i da završimo stvar za sva vremena.Dokle više da slušamo o navodnoj ugroženosti srba dojadili su i bogu i naroduVidi se koliko imaju prijatelja u EU nikoga.
SDA je od Daytona do danas ukinula rs-u vojsku valutu grb himnu tablice granice indirektne poreze i jos preko 70 drugih nadleznosti i sve prenijela na BIh. Zato im je SDA trn u oku i oglasavaju se na sve njene izjave i apelacije.
Vučić bi trebao biti Bošnjacima apsolutno nebitan ! Suština je u tome da je Srbija inspirisala , kreirala , finansirala i sprovela sve i jedan zločin protiv Bošnjaka, a da nije bio Milošević izvršilac bio bi neko drugi. Milošević je umro, ali Srbija ostaje da živi sa 6 miliona potencijalnih Slobodana koji jedva čekaju bošnjačku krv da proliju , uostalom to i piše u svim njihovim nacionalnim memorandumima ! Bošnjaci čuvajte se Srbije, a Milosevic i Vučić su samo operativci!
Prikaži sve komentare (152)