Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 muslimana za 1 srbina Gledas buducnost ? Smijesno
Ta izjava je dovoljna od njega...moze dlaku mijenjati ali cud nikada
vučiću samo ti kmeči ko što kmeči cijela srbija i nemoj nam lagati da nisi gledo presudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što nema još reakcije Dodika???
@Sajonara prikopčava aparate po rsu
krade
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vučko treba da bude glavni predmet ( predmet demagogija i prodavanje magle) na svim značajnijim univerzitetima u svijetu, taj čovjek je stvarno za knjiga.
Što više argumenata protiv Srbije, to je retorika miroljubivija...
sam krmak dodik kaze za srebrenicu da je bio strasan zlocin, genocid ili strasan zlocin stvar je terminologije a rezultat je isti.
vas problem i jeste sto mrzite sve oko sebe, nije niko isao u srbiju pa ubijao, niti se po beogradu neko raznosi na trznici, u porodilistu, u skoli i sl.
Ne vjerujem vam ni 5%... p.s. lekcije ce te dobivati dok se ne spustite na zemlju...
Jedina pravda bi bila da je Srbija osudjena, jer je pokretač svega sto je ovdje ucinjeno, a ovi pojedinci su samo izvrsioci.Njihove presude neće promijeniti nista posebno na ovim prostorima.Da je Srbija proglašena krivom, sto je jefina prava istina, na Balkanu bi zavladao mir, a ovako igre se nastavljaju
Mi MRZIMO VAS, za vaše mišljenje nas boli quLac.
Ko je licemjeran srbi ili zapad koji vas izdrzavaju i odrzavaju jadnice .....?.?.debilu retardirani ..................!
Imas dvije stolice da izaberes ................... Glad kuca na vrata svaki dan ..................☝️
Osudjen je star covjek, Srbin, general, heroj i nevin. Ipak je to velika i otvorena rana. Poklani i streljani ljudi sirom BiH su valjda rana koja je zarasla pa o tome nije potrebno pricati?
U buducnost gledamo, proslost ne zaboravljamo. Kad god smo mi ostavljali proslost, vi ste uzimali svoje nozeve i sa njima gledali u buducnost.
Vučiću Mladićev kurćiću,po rise ti se u budućnost tvoju kad ne osuđuješ ubijanja.Svi ste vi Ratkajevi.
Licemjer o licemjerju😂😂
Napusi se kurza debilski liku.
Najgori srpski general IKAD. 4 sila u svijetu JNA, dobrovoljci, arkanovci, seseljevci, autonomashi, pakt s tudjmanovom herceg bosnom i nije uspio poraziti bosance i rezultata referenduma 91 da zelimo gradjansku nezavisnu drzavu BIH. Uradio etnicko ciscenje, popalio mnoga sela, napravio masovne grobnice. Rezultat mala Srbija.Srpski lideri ispiraci mozgova Dodik i Vucicu umjesto da rade na izgradnji mira oni rade na rusenju drzave BIH I stvaranju drzave nastale na progonu, logorima i ubijanju.
Sad kad pogledas unazad zapitas se sta bi bilo da je yugu onda napala neka vojna sila izvana. Ispada da bi smo kapitulirali jer bi se srbija za tri mjeseca predala okupatoru.