Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete se vi zajebavat sa njim al on je dosao u nasu zemlju donio vakcine i time ponizio drzavu na najnizi nivo,a nasim debilima samo daj sadake,sah mat od Vucica.
@fbuser👍
user994 donio nam vakcine ko zadnjim klošarima iako je 100 puta isprozivao nasu drzavu,i onda zbog nasih nesposobnih kabadahija na vlasti mi to uzimamo,imaju puno pravo da nas podjebavaju gdje stignu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
možemol se ikako podjeliti na 4 djela.... srbi, hrvati, muslimani i mi normalni , da živimo više ko ljudi
E bolji komentar nisam pročitao dugo.
Samo Bake ne smije kod Senada da dodje, jer se boji pitanja o sultaniji
Slom bosnjacke nacionalne poitike poprima strasne forme.... Pu upitniku koji nisu radili srbi.. Sandzaklije ako budu morali da biraju bosnu ili srbiju kao zemlju u kojoj ce ziveti vecinski odlucuju za srbiju.....
Hahhaha .. nista laz je sustina postojanja tih ljudi.. dodje slaga i ode nazad.. jeste Radio svoj posao i dobro je kazao to.. .ebo ga hadjiface a on njega.. kad kaze nema Drzave a papak zna koliko se ginuli da se drzava spasi od ubica sa brda .. BIH nema vise pametni ljudi .. sda je nakon alije i dolaska kao fol novi snaga otjerala sve sto vrijedi a primalo se samo sljam koji misli kao lider .. ako neko misli na bakira NE ..kakir je dosao kasnije i sve zatekao
Baru punu krokodila koji su bili gladni i mogli su ga pojesti .. zato je dolazilo do bjezanaja u nove stranke i preleti u vec osnovane ma papanluk neopjevani razmjera u bosnjaka.. u svim strankama.. kao Reis ih pozvao a oni dosli i odmah nako toga izdaju i popljuju jedni druge ..bolesnjaci politicki a Drzavu im razbjjaju na sve strane.. nije Sarajevo Drzava papci ..
Što ga Senad Adžigfejzović nije upitao za izjavu 100 za jednog.
to je isti isti onaj frajer koji je rekao "vi ubijte jednog srbina mi cemo 100 muslimana"
Nisam ni ja pucao na Srbe u ratu. Bil sam na liniji i radio svoj posao.
Kakav snajper??Pa covjek bio nisandjija na haubici.
Vuk dlaku mijenje, ali čud nikada ili samo kad je u okovima.
Hvala Vucicu.
Mene bjese sramota od onoga Senada ,pravi mahalski novinar vrjeme je da ide u peMziju
Nije iz snajpera, ali minobacacem jeste. Poljine 1992.
Ja da sam Bošnjački lider, potego bi priču : "OVAKO VIŠE NE IDE; Srbi i Hrvati miniraju i osporavaju državu, Mi hoćemo mirnu podjelu BiH".... e onda da vidimo šta će Amerika reći.. i onda kad Amerika kaže: "ne može", fino kažemo "vidite, nije do nas, mi bi razlaz, ali nedaju ni nama"... to bi bio jak potez... ali Baketu hanuma vuče poteze, tako da ništa od toga
veoma lukav politicar kako na domacoj tako i inozemnoj sceni... vuče jake poteze... dok naši i ne znaju šta je potez.... samo viču "mislimo da će biti" i "nadamo se"
Pa jest dobru poentu istakao - što uvijek pričati o prošlosti i etničkim tenzijama? Mali šengen može mnogo toga dobroga pridonijeti. Ista stvar i sa autoputevima. Na to se treba fokusirati, a ne kontemplirati kako mali šengen ne valja jer bi Srbi tu zaboga bili većina, itd... Isto i za autoput, ko ti brate brani da ga gradiš u BiH kroz Goražde?