Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vjeruj cetniku kad ti medi!
djikan djikanu vjeruje ,to je neosporno. posle izjava ratnih devedesetih,gostovanja na polozajima iznad sarajeva s kojih su djikani masakrirali grad i njegovo stanovnistvo ja mu nista ne vjerujem,niti ga cijenim niti cu ga ikada cijeniti
Ne govori on ništa pogrešno, jedino me zanima dali on govori svojim ili tuđim ustima:-) U par navrata sam se becno tokom njegovih zadnjih govora i učinilo mi se da vidim Frau Merkel u piččkoustom izdanju, pa malo bolje pogledam, kad ono Aca :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Hahaha, sad Doki na infuzijama. 😂
Država# Pa upravu si, Doki samo govori. Jedno su riječi, djela su drugo. 😀
Predlazem Vucica za oskara, dobro glumi, sto jest jest.
Vučić: Siti smo ratova , naročito otkako nas je NATO razbio kao kantu!
Jaro Srbija moze biti ponosna sto je bila u ratu sa njim. A sto se tice razbijanja, pa eto vi bi ste ih razbili.
sve je ovo super i uhu milo, al treba se pocet sa rijeci na djela.
Ako dodje do rata, mi Srbi ce mo poprilicno stardati ali bosnjaka i ostele fukare na balkanu vise nece biti. ;)
jesul ga odvukli na okolna brda da se prisjeti kako je pucao po sarajevu?
Karlovac-Karlobag-Virovitica do suradnje s BIH. Koji glumci su ovi politicari
Problem je sto ti ne vjerujemo nista,i sto imamo milion razloga za to. Dzabe krecis.Razgovaramo kad promijenite politiku,ciljeve,kad konkretno na djelima vidimo to.Do tada,stipu se šuplje.
BiH je najvažniji partner a 68 puta spomen"o r.srpsku kako je postuje i tako to
"Rekao sam da se bojim nacionalne homogenizacije, to sam rekao" no comment.
Bošnjaci su nagluplji narod na svijetu. Ovaj čovjek priča običnu patetiku. Taj narod (Srbi) uopšte nema želje da sagleda šta su napravili 90-tih, svi odreda( 90% ) želi odvojiti genocidni RS od Bosne samo ovaj put kofol mirnim sredstvima, to je čovjek koji DAN DANAS negira genocid u Srebrenici i opet će ga dočekati u Srebrenici. Samo tvrda politika, pa kad Bosna propada nek propada i Srbija, da ja vodim Bošnjake dobio bi ti stabilnost na mom rcuku !!
reci to dodiku on podriva sukob stalno mrznjom
Ne znam, ali ovaj čovjek dobro govori.I ne samo da govori nego i radi.Evo došao je u Sarajevo da bi popravili saradnju , primio je našu delegaciju u Beogradu, poklonio se u Srebrenici. Pa dobro, zaradio je malo poštovanja i da mu malo progledamo kroz prste za stare grijehe.
Pa tebi četniku islamske vjere svakako je dobar. Vjerovatno si potomak četničkog koljača, majora Fehima Musekadića ili si potomak mudžahira iz Smederevskog sandžaka. Uglavnom ti je porijeklo srpsko.
KAko ces da letis iz fotelje manipulatore,hajde ako smijes raspisi vanredne izbore pa pokusaj ponovo sebi da produzis mandat na taj nacin? Ispipavao si puls gradjanima Srbije 20tak dana i predlagao vanredne izbore,pa kada s vidio da bi bio donji,i da te je narod provalio odustao si.80% Srba ti se smije,zovu te karikatura primjerom. Di duse ti si vise ministar odbrane i ministar inostranih poslova nego premijer. Srbi zive od kultova licnosti,dok im je TAdic bio predsjednik,niko nije znao ko im je premijer,Tadic bio sve i svja,sada odjednom je funkcija premijera sve i svja,predsjednik se nista ne pita,koja komedija.
Jednom smo vjerovali i nikad vise muslimani pamet u glavu nemoj te opet biti crne ovce ovo vam je ljep savjet svojim djecima govorite o onom sto se desilo da nebi njih ista sudbina desila.
Nabijem ja tebe na kurcinu ja tako kazem i ostajem pri tome tebe nije opeklo mamicu ti jebem da mi te jednom vidjeti pitao bi te ja ko je konjina
ja samo ne znam kome nije jasno da nas ovaj Šešeljov gajbonosac sve pravi budalama. Ono što me ljuti je činjenica da niko s naše bosanske strane nije dorastao takvoj priči.
Auuuu,pa dokle vise ubleho ljudska,manipulatore pokvarei,ko uopste razmislja o sukobima,i je li samo moguci rat predmet vasih razgovora,u ovako teskoj ekonomskoj situaciji za sve narode. Ovo je isto da neko na ulici pridje nevinim covjeku,koji mu nista nije uradio i da mu kaze "hej znas,ja te necu dirati"