Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman je Dodik glavni srbski baja
Vučić bi izgubio izbore protiv Dodika!
Samo još da ge ne ye6e odlazeća usa administracija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ipak mislim da je sampion u lazi medju ovim svima Covic, javno izjavi o 300 i vise logora gdje su muceni Hrvati od strane ABiH.
@DIJABOLIK30 Slazem se ali ovaj je nadmasio sve, ima li iko da ga pita za spisak, slike, dokumentaciju gdje su ta mucilista bila. Da ima obraza slijedio bi svog generala.
Dr.mr - to je tako kada se zadaš mimo svoga jada. Upadaš sve dublje, da bi nakraju potonuo. Briga njeha za bosanske hrvate. Nije se nadao da će morati da se vuče po sudovima. Kao upravnika logora, tužiće ga svi logoraši gdje je bio gospodar života i smrti!
Bakir zaustavio manipulaciju sa BiH i njenim teritorijama. Takođe je stavljeno na znanje i medijima da se spoljna politika BiH vodi u Sarajevu, pa kako ko voli. Zaustavljena i još jedna laž Dragana Čovića i i pokušaj manipulacije sa Bosnom! Očigledno je da ni Srbija ni Hrvatska, poslije 25 godina Samostalnosti i Suverenosti nemaju državnički stav prema BiH, još uvijek misle da su pojedini dijelovi Bosne njihova prćija. To se vidi danas, kao i juče!
Razlog je poznat, obavijestio ga Vucic da ce potpisati sa Bakirom danas trasu autoputa BG-SA
I just call to say I love you
Sto se rudonja ne pusti sa lanca ... Nema smisla da kosti glodje .......
Hej , čova i ivaniću gdje zu vam zeljene zastave iza vas?
Mladen ima, za Čovića ne znam.
Nema tenzija između Srbije i BiH. Samo deo te BiH, poturice, traže belaj.. I Srbija ne pristaje. Srpska je više nego prijateljska država...
e pa nije vam u redu trebali ste i djikosa numero uno povest Mileta
Sve nam je u Bosni crno, pa i odijela koja nose su crna
neznaju kako da narodu objasne da su pederi. u srbijanskom parlamentu je vise homica nego u kelnu.
Naslov je u stilu ekspresa "sta je mile kitic rekao bubamari u diskoteci". Za saku komentara, prodacete dusu.
Tito brate, sta ljudi pate.
Kontaktirao svojeg brata po ideologiji. Četničke hijene.
NISTA ONI DOGOVORIT NECE JER POJMA NEMAJU
Vučić nakon večere sa članovima Predsjedništa BiH , kontaktirao Dodika i pitao ga da li pite za ponijet’ ☃️
Želi*
Ja pročitao "nokautirao Dodika" umjesto kontaktirao 😂