Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije Dodik govorio da se trebamo dogovoriti bez uplitanja stranaca?
Srbije ne može prihvatiti primjenu Bonskih ovlaštenja, dakle Srbija ne priznaje vladavinu prava i treba joj takođe uvesti sankcije pod hitno
Ma nemoj.🤣🤣🤣🤣
Kako nisu? a kad su tenkovi i municija dolazili preko Drine?I kad je 30 kadrovski centar davao platu pobunjenim Bosanskim Srbima.? Kakve su veze tada bile?
republika srpska u Daytonu nije ništa unijela u BiH, jer ništa nije ni imala od imovine. Do Daytona rs je bila bez ikakvog pravnog subjektiviteta. rs je nastala u Daytonu, a prije toga je bila pobunjena teritorija unutar međunarodno priznate BiH, članice UN-a, Republike BiH!
Sad ce im Velika Albanija odrediti granice politicke.
Ama probuseni baloni i jedni i drugi.Kakva oni i veze njihove.Jedni drugima samo teret predstavljaju znaju to Srbi i u BG i u manjem dijelu BIH.Samo epp i nista vise i bojazan da ne izgube i ono sto imaju.Naprdjuju oni samo te ispada u strahu su velike oci.
Armija BIH je jedini garant.
Mamu jedan drugom a ja oboici
Ljudi moji dok su ovi na vlasti nema rahatluka. Bolesnici su to.
Kaki u bojama...
Tjeraju inat, ali nema veze ceracemo ae
Hahahaha genocidasi .nastavljaju po.istom, mali su to mozgovi I jako bolesni
Koji poltroni
Smori on Vucica
Jedan snajper dva metka
Kaže Vučko:.."..Srbija neče i je može prihvatiti sankcije...itd"..! Pa ,koga je to briga ..? I da li su time sancije "skinute"...?...Ahh,..koji su to lažovi i ublehaši..Samo nek se nešto serenda..pa makar ništa od toga ne bilo...Ko što i nema.