Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec smo ih pronasli, radi se o tvojim uposlenicima u toj istoj ambasadi
Zaista ovo nije ništa čudno, bilo je i gorih stvari od Muslimana, ali na Dan Državnosti Srbije da to radite i još dovodite neke bradonje ispred kapije nije baš u redu.
Smrodnja... razguli na telegraf
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vučić: "Za svaki plakat trebate naći 100 krivaca"
a sta je trebalo staviti tvoju krmecu glavu
a sta mu dodju kostobacani nikad cuo odakle je ovaj sto je lijepio plakat
Joj Kos i udbaslih metoda ,gradjani njih 80*%nezna gjde je ambasada ,kome je normalnom uopce do ovakvih rabota ,skoro su napali crkvu nebili zategnuli od odnose ,kako je ovo providno vise
Sto muslimana za jedan plakat
Sta je bre, cooooovek se boji slicice mrtvacke glave... Pa to ugrozava srpski narod...preeeeeti mu nestankom... Cuvaj se ti Vucicu lavova sto jedu srpsku nejac...
Reagovanje g. Vučića je civilizovano, na mjestu i primjer kako se čuva svoje, za razliku od Bošnjačke vlastele koja nezainteresovano gleda muku i nevolje svog naroda. Ne reaguju na nacionalistička predBožićna orgijanja i verbalne prijetnje povratnicima, na muke i nevolje Fate Orlovič iz Konjevič Polja. Čuvaj svoje, da bi te drugi poštovali!
nadjose li oni ikad ko je zapalio djamiju u po beograda, ko pbi tolike ljude, i sl.... napadanje povratnika .... odgovara li ko za logore po srbiji.... rat na kosovu koji su pokrenuli i izgubili... hoce li neko iz beograda odgovarati za olivera sa kosova
Kakva đamija?
Kao civilizovan čovjek, apsolutno sam protiv ovakvih gluposti, ali zaista je licemjerno kako se odmah oglašavaju kad je protiv njih nešto, dok veličanja ratnih zločinaca karadžića i mladića nema gdje nema, a na to šute.
chetnicka posla ....
Nema potreba da ih traži. Znamo ko su. Vodite ih kući.
Nema potreba da ih traži. Znamo ko su. Vodite ih kući.
Nisu svi Četnici Srbi, ali su svi Srbi Četnici. :)
Ozbiljno razmisljam napraviti neki mehanizam za bacanje gowana da ga gadjam gownetom u glavu prvom prilikom.
jesi li musliman ili nisi,...vama ruke odavno sluze za to,..a za bilo kakav 'mehanizam' ste priglupi
koja mrtvacka glavo to je skretanje paznje za ono sto vi u beogradu danas radite supljikati ste.
Boli nas tuki za to , imas obezbjedjenje javi se njima i odbij 20% od plate!:))
Na plakatu nije napisano da se to odnosi na srbe. Je li to vucic i ekipa prepoznaju sebe u ovom "cetnici" i "kostobacani"?