Komentari (466)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog čoveka kada bi pitali kako ti je žena, djeca, imal šta na belegiju, frajer bi se dotakao Kosova i njihovog problema što ne mogu ući na Kosovo osim kao turisti.
Hahahahahaha kako boli istina Vucicu! Kosovo i jeste drzava
@hames a zanimljivo je to, pre neki dan gledam njegovu press konferenciju, čini mi se da je bio neki crnogorski ministar, i lik ničim izazvan potegnu pitanje o Kosovu nit ga je ko šta pitao ni išta i 20 minuta iz šupljeg u prazno. Vučić mirotvorac, novorođeni mesija.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Isli mahsuz u Moskvu da Rusi uloze veto na rezoluciju o Srebrenici, u srbijanskom parlamentu ono sto se desilo u Ruandi nazivaju genocidom, dok za Srebrenicu kazu da je zlocin. Njihov predsjednik u Banjaluci sanja o velikoj Srbiji javno, a pola ministara iz Vuciceve stranke polaze cvijece Milosevicu na grob. Nas bosanski jezik zovu "bosnjacki", i nakon svega toga lik dodje u Sarajevo da te upozorava kako ces se ponasati HAHAHAA
Vala po ovoj stranci SDA piša svako ko ima 5 minuta vremena. Malo Dodik, pa onda Covic, pa Radoncic, pa onda Vucic....sve tako u krug
:))
ja kontao uci fatihu haha
Penise, molim te nazivaj ga Republikom, a ne državom, kako i jeste
Kukuala ti majka, pickoust, pa patetican. Lik uzima neke dobre droge, pa misli da se i mi svi pucamo i ne secamo sta je radio i pricao pre par godina.
Zasto se u Entitetu Federacija BiH , gradu Sarajevu novinarama i politicarima i svim javnim radnicima ne naredi pod prijetnjom zatvora u skladu sa zakonom da se drze Daytona i da genocidnu tvorevinu zovu Entitet rs a ne jednostavno uvijek govore Republika S...ka. Zasto ? Zasto ?
Denis: Molim te, Vučiću, da ne s...š
ja bi samo volio vidjeti barem jedan video zapis ili clanak od njih hiljadu hiljada gdje Vucic genocidnu tvorevinu zove pravim imenom.i ne samo nju nego ... Entitet Republika Srpska Entitet Federacija BiH Drazava BiH od ova tri prefiksa on nikada nije upotrijebio niti jedan.
Jebace ga Beli...
Vucic uci fatihu
Vucicu ako nije kosovo drzava zasto imaju svoj pasos i granice mislim vidi se to dobro ne trebamo se praviti budala
Naravno, ako ga niste priznali, zašto ga nazivate državom?!
choers ko smo to mi? ako mislis na BosanceBosnjake mi smo ga priznali i priznajemo ali vrlo dobro znas da sluzbeno priznanje koce , ne daju Srbi koji imaju pravo veta. Ne pravi se blesav.Da kojim slucajem Covic blokira priznanje Kine , kina ne bi bila vise drzava nego fluid.
Denis odgovorio: Nemoj da me moljiš.
gledaj svoja posla Vucicu,kanite se Bosne i Kosova,,propao vam je Milosevicev plan,Velike Srbije,,priznajte taj poraz,i svima u regionu ce biti lakse jel stakvim ponasanjem samo sirite mrznju i Nacionalizam,,pocev od ovdasnjeg mede Dodika,a ocigledno je da vam je on jedan od veliki pijuna sa kojim manipulisete,,,jel malo koji pametan covjek ima onakvo ponasanje ,,,PROVIDNO je,,POMETITE u svojoj avliji ,pa gledajte kakva je u komsije..
S obzirom da Kosovo nije clan UN na ovakvim sastancima mozda se i ne bi trebalo zvati drzavom,znam da ce me sada neki pojesti zbog ovoga ali ja mislim ako su predstavnici srbije prisutni fer je zvati Kosovo nekako drugacije
@AnteKante zasto zato sto kaze magarcina kao ti.I don"t think so, krmcino
potocari a fer je da snajperista vucko ode malo do genocidne tvorevine na kafu kao da nije vidio Dodika 100 godina a sastaju se svake sedmice i u Bg i okupiranoj BL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dr.Beslija, sef klinike za onkologiju kaze...da na listu lijekova protiv karcinoma nije uvrsten ni jedan novi lijek u zadnjih 5godina.
Mislim da je to kud i kamo bitnije od ovog sranja.
Za mene je jedini razumni politicar Vucic. Svaka mu cast, da su svi kao on davno bi se prevazisle nesuglasice, uspostavila bi se saradnja na svim nivoima i postovali bi sve komsije. Svaka mu je na mjestu.
Kosovo je republjik