Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović onom austrijskom Kurcu uputio čestitke a ovom srpskom može direktno😂😂😂
Srbija i Hrvatska se spremaju da podjela Bosnu plan iz 1991godine
Ovaj Covic pravi srbin.
jebala vas vecera bez DODANA....
Treba se biti politicar sa dna kace pa imati djon od obraza i doci na svecany veceru u Beograd, a prije par dana narediti svim mogucim HaDeZeovcima da blokiraju i ne dozvole konstitutivnost Mostarskim Srbima. E moj Aleksa tesko ce se naci drugi Aleksa na onoj drugoj strani zapadnoj pa da kaze ostajte ovdje sunce tudjeg neba nece vas grijate k'o sto grije ovo nase i vase mostarsko...
radne vecere,radne posjete,pomislit ce covjek da nesto i rade a ne samo putuju na teret drzave..
Najjace je kad moja islamska braca vide prijetnju u lafo serbsko-kroatskim odnosima, a ne kontaju da vucko na nas bosanske srbove gleda kao na bosnje. Mi smo za njega svi bosanci. A covke je prevara, malo zesti bosnje kao vidite ja sam sa vucicem ovo-ono....
mazili su jedan drugog po rektumu, kasno uvecer
Covicu je faca: "Mjerkam te, mjerkam, poslije vecere cekam"
Ne moze Covic tako, kako je zamislio sa Vucicem jer Vucic je sve vec potpuno drugacije, parafirao sa Erdoganom, pa i u vezi BiH. A Eredogan je od posla i od rijeci gdje vazi, trak roba, trak pare. A Covicu ostaje samo, da jos neko vrijeme moze da se sa Miletom zavodi i pricaju suplje price.
On moze predstavljat samo Kolindu u blacenju i klevetanju svega sto je normalna BiH.
KOI SMIJEŠNI KOMENTARI,JA NEZNAM ŠTA OVI ,,KOMENTATORI,,ŽELE-ČOVIĆ JE PREDSJEDAVAJUĆI I NJEGOVA JE OBAVEZA DA IDE U POSJETE ZA RAZLIKU OD OVE DRUGE DVOICE DEBILA KOJE NIKO NEĆE NI DA POGLEDA A NE DA PRIMI U POSJETU.ZAKLJUČAK-OVAKVO RAZMIŠLJANJE ,,KOMENTATORA,, KOI SU PUNI KRITIKE NE VODE NIČEMU.
Za koga radi ovaj udbaški lopov ćiriličar, za Srbe ili Hrvate ?? Više je u Beogradu nego u Sarajevu i Zagrebu skupa. Čović dakako, da ne bude zabune.
Onomad Erdogan, sad Covic, Dodik se vec odomacio, Bosnje na oprezu budite:d
razgovarali kako da jos pokradu ovaj napaceni narod
stali vi opet nama muslimanima spremate
Spremamo vam vrucu jagnjetinu, posto prasetinu ne jedete, pa da se ne uvredite :)