Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuće će biti od čokolade, prozori od marmelade.
BAKIR JE GLUP! Nema normalizacije odnosa sa AGRESOROM NA državu BIH sve dok srbija ne prizna zločine koje je na čistu miru i odbjesa počinila praveći veliku srbiju!To znači da prvo mora PLATITI sve ŠTETE(materijalne i nematerijalne) pa tek onda se može pričati o ovome o čemu su danas BLEBETALI!!!
mislim da ovi sto bi zajedno sa srbima da zive nisu rat prezivjeli i da neznaju sta znaci cetnik,mozda su pogledali koji film i to im je sve .za sve one koji bi sa njima da zive dabogda im u kuci bio srbin pa kad se zaratilo prvo nih na strijeljanje izveo. sramota da vas bude sviju ko je za zajednicki zivot sa njima. zali boze ovog naroda sto im je zdravlje otislo i sto su izgubili svoje najmilije
Vucic je cetnik
sto pucaju jedni drugima reklamu .. vucicu a sta ce mo sa genocidnom tvorevinom ?
Bosanci ni po koju cijenu ne smiju prihvatiti nove pregovore. Bili su pregovori u ratu kojim su Bosnjacki predstvnici pristali na osnivanje srpske drzave na pola BiH i to Srbima vise nije dosta sada hoce i vise. Ako im se ne svidja ovo sto imaju, odlicno!, nama se jos manje svidja. Mi smo ti koji smo osteceni i zato mi trebamo sada traziti povratak na prehodno pravno stanje, a to je Ustav Republika BiH, jer ovaj daytonski uzas je nelegalan, a kao sto vidimo taj za nas nepovoljni daytonski ugovor vise ne vrijedi jer ga se Srbi odricu.
Bakir je od sutra Bakira
da nije opet onaj put pakla i stradanja ...................a muslimanki narod u nestanak.mamicu vam politicku.
Smrdiji i Vucicu gori. Baki nije trrbo ici na Istok.
Taman kad su stjerani u corsokak izvadit ce se preko BIH a onda kad ode vucic s dodje drugi milosevic ponovo ce najebati Bosanci
Da bi ljudi mogli da suradjuju sa svojim susjedima - agresorima, nije dovoljno reci "izvini", jer nismo djeca u vrticu koja su se posvadjala. Agresori moraju priznati genocid nad narodom BiH, osuditi sve zlocine sto su pocinili ( ubijanje silovanje i protjerivanje iz vlastitih domova ). Genocid i barbarizam se ne moze iskupiti sa izvinite, nismo bas tako mislili i istovremeno pisati laznu povijest po svojim pravilima.
Da bi ti suradjivao sa samim sobom, prvo se pogledaj u ogledalo i priznaj si da ti treba lijecnicka pomoc.
Ja sa srbima ni mrtav. A vi hajte neka vas opet za 10 godina kolju.
Treba priznati Kosovo i uspostaviti svako sa svakim najbolje odnose, zatim ukinuti entitete u BiH, potpisati granice i tražiti zajednički ulazak u EU.
Slazem se i podrzavam da treba graditi dobre odnose: ukinuti entitete u BiH, Priznati neovisnu drzavu Kosovo i onda ce svi biti srecni... i jos da zaboravih :priznati genocid... I imacemo onda iskren pocetak dobrih odnosa.Mada ni ovako nije lose za pocetak ,ali biti OPREZAN JAKO>
Ne vjerujem ja u srpsku iskrenost, ovo je samo predstava kojom se žele prikazati civiliziranijim nego što jesu, a pozadina je i dalje mračna, lažna i neprijateljska. Ukratko, se.ru prekovremeno radi svojih ciljeva. Ali haj, treba uzvratiti istom mjerom i smijati se jednako vještački radi smirivanja strasti.
Jedino jos Dodik i Seselj ostali na nacionalno fasistickoj politici, sad koga ce narod izabrati ove ili Dicka Do, vidjece se.
pa jedino njih dvojica se jos uvijek nisu prodali SAD i EU...ostali sve izdadose...
Seselj nije, a Dick Do je dosao na vlast uz pomoc SAD ako se ne sjecas, jer je imao skroz suprotnu politiku nego sada. Ali kupili ga Rusi za saku zlata. Dick mijenja politiku ko vise da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi se slozili jedino jos Dodik i Seselj ostali u 1992.
zakasnio sam totalno na komentare...posao jbg...samo napisem brzinski i odoh opet: Prodade Bake vjeru za veceru :))))
Podržavam put dijaloga, razgovora i dogovora.Samo još izbacite Dodika koji je prepreka na tom putu, čovjek godinama širi mržnju
ovaj vucko opasno muti zeli da pokaze svoju nadmoc stim da oni njemu doju..a samim tim da pokaze svijetu da je srbija za mir i toleranciju da bi sebi otvorila vrata evropi i svijetu kupujuci vrijeme koje njima treba u obustavi svega sto je dobro za interes bosne kao np. negirajuci rezoluciju podzavajuci dodorendum itd sa jedne strane a sa druge da pokaze da su oni za mir da bi nastaviuli dalje sa svijetom a bili dobri sa poganima rusima