Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vilic Mirsad bio u delegaciji Taj neznalica i uvlakodupac
Šta je sa rezolucijom o priznavanju genocida ?
hrvati za
Dva pakaša
Hm,niko od "ustavotvornih" čuvara BiH se nije oglasio povodom narušavanja i to ozbiljnog ,odnosa sa Kosovom koji u vremenima krize prijete da ugroze 10 000 radnih mjesta.Za to vrijeme Dodik nabacuje za voleja Džaferoviću Bakirovom potrčku igrajući se sa zastavama,crveni ljigavci na čelu sa Hadži-banditom Konakovićem krčme ovo malo što je ostalo od države,
Nista brt samo nas Zvezde Granda pustite!!!!
I neka nisu primljeni u članstvo Interpola. Umjesto da rade na pomirenju i normalizaciji odnosa sa susjedima, oni čine upravo suprotno - svaki njihov potez je uperen prvenstveno protiv Srba i Srbije. Umjesto da drže Srbe na Kosovu ko malo vode na dlanu, oni gledaju kako će im život učiniti što nepodnošljivijim. Jednostavno, nisu izgleda dorasli da imaju svoju državu a to će im se obiti o glavu. Zrelost jedne države se ogleda u njenom odnosu prema manjinama.
SM.CE CETNICKO VUCIC NISTA DRUGO
ko biva "mi isto-misljenici" sto se ne zahvalis kadkad, za drugo sto..
Vratićeš nam ako kad bude glasanje za članstvo RS u nekoj međunarodnoj instituciji...
Nema od toga ništa, dok ankl sem ne odluči, a kad odluči...džaba koprcanje, danas nama, sutra vama. jbg, valjda je to bolje. Davno su svi odlučili da nacionalno>racionalno
o sebi se zabavili aBd!
Vučić je najveći šupljator na Balkanu
Samo Crnadak moze na oku drzati BiH, Srbiju, Albaniju i Kosovo
E moj Crnadak prodao si interese svojih sugradjana (izmedju ostalih i Srba) zarad Srbijanskih ciljeva. Radi se o 150 miliona km izvoza blento. Dokle ce BiH da ispasta zbog Srbijanske nazadne politike koja koristi svoje pione u BiH za svoj interes.
@SabahudinVelic Trenutno si izjavio da si Srbijanac Musliman, i na to sve ateista. Pazi musliman-ateista?! Koliko moras glup biti da izjavis nesto ovako? Ti si glupi djikan stari, znas sta to znaci?
@SabahudinVelic Tu detalja nema, ti si se trenutno nazvao muslimanom ateisto, o boze... Musliman-ateista, mozak ti prsnuo srboslavskom propagandom. Nisi ti nikaka musliman ateista, ti si neobrazovani djikan.
.bo ti mekta sve, zato izvoznici kmece a najvise srbi iz rs .. koje budale ...