Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka džafer ne zaboravi da predstavlja samo 23 posto BiH, neka se ne zanosi.
Da, ali predstavlja i 60 posto stanovnistva bih
Hrvatska je u EU, a Srbija poprilično brzo grabi naprijed, možda i najbrže u Evropi. Džeferović i slični, tapkaju u mjestu, strašno su neefikasni, non stop stopiraju procese, a u svom dvorištu nisu riješili osnovne stvari. Dobro je Dodik rekao da bi RS mnogo brže ušla u EU. Vjerovatno brže nego Crna Gora.
manji entitet grca u dugovima uprkos pumpanju ogromnog kapitala iz srbije. Ovo me potsjeca na bure bez dna.... Samo to jos nisu ovi iz smanjene srbije skontali... Cinjenica je samo da dejtonski potpisnik kapitulacije u BiH tj srbija pokusava sve moguce smo kako bi se ulizivao Bosanskim pravoslavcima no nema mu spasa...
Jeste li genocidni ? Jeste li krviločni ? Jeste li lažljivi ? Volio bi da ste normalni ali niste, Srbija i Hrvatska jesu vazda krivi.
Ajde Aleksandre opali mu jedan vaspitno popravni
Pa iskreno to nije nista cudno od Dzaferovica da krivi Srbiju
Provaljen si pred Evropom da kradeš struju sa Drine i da planiraš i dalje kao da je tvoja prćija. Gore ti je što se sada vadiš.
ma jok vi niste krivi vas kao melem na ranu covjek moze stavit
Pickousti sve postuje, a pljuje nas gde stigne
Izmetu koliko muslimana za jednog genocidnog izmeta?
Fin ovaj vučića .gradi hidrocentralu u tuđoj zemlji I ocekuje tapsanhe po ramenu I Hrvati fini isto da im je tude jezero I Kosovo nesto fino na Izrael se ugledaju Moja Bosno zemljo 3 naroda ujedinite se i niko vam ne može nista ekonomski
Nije Bosna dolaskom u Beograd "promijenila svoje želje", već je Bosna dolaskom u Beograd vama pokazala da neće ići poklanjanje ili razmjena teritorije državne granice koju ti je obećao mile satelit!!! Prvo potpisivanje ugovora o međunarodno utvrđenim i priznatim državnim granicama, pa tek onda eventualni dogovori i pregovori o ostalom!!! Valjda je jasno. ;)
iliti pomozi sirotu na svoju sramotu
Odgovori vučiću na pitanje vezano hidroelektrane koje koristite džaba i kad ćete vratiti te pare? Plus odgovori kako zaobilazis Bosnu i Hercegovinu danas sa svojim ministrima i potpisujes nesto sto je u nadležnosti države. Nemoj demagogije
Vule moraš biti svjestan toga da nisu Bošnjaci napadali srbe u Čačku i sl.
pa jesu u bosni, haha vi svi na isti sablon zapucate pa kasnije heljp
Svaka mu je ka Njegoseva!!!
Trcite bosnje da vas spasi trcite.
A ti kao dobronamjeran... aj ne ser...