Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Ruandi kao nikome zbog pokrenute Rezolucije o Srebrenici. Niko bolje ne zna šta je genocid od ljudi koji su to već doživjeli. Da smo ovo čekali da pokrenu političari iz Saraj Kasabe, nikada tu rezoluciju ne bi doživjeli...
El kakir revizija je to najbolje uradio… hladno popisao kosti svog pobijenog naroda i porusenu drzavu! Pu sjeme izdajnicko da se zatre
Da su se komunjare iz Trojke pitali,ne bi ni bilo nikakve tuzbe,a kamoli revizije.Oni bi kao i 1945.sve to gurnuli pod tepih,a zrtvama zabranili da pricaju o genocidu pod prijetnjom slanja na Goli Otok.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte da vas opet iznenade srpske zločinačke postrojbe na brdima i na granici entiteta...siguran sam da planovi već postoje...jednom zločinci uvijek zločinci!!!
Samo sto ce ih sad docekat sila kakvu osjetili nisu. Ali svjesni su i oni toga tako da nista od tog. Jedino se usude kad znaju da ce se borit protiv golorukog naroda
E sad smo mi na brdima prije njih naše oružane snage će stati u tampon zonu kao onda što su JNA stele.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije ti Bosna prćija
Odlucili ste se za murale Mladicu u sred Beograda, a gospodja koja je pokusala prefarbati mural zavrsila je u zatvoru. Vi ste svoje rekli.
Ovaj čovjek je tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu pucao po Sarajevu iz zaj....cije. Ne morate na današnji dan prenositi šta je on rekao , ne morate njegove medije danas prenositi informer, telegraf itd. Samo još da mi iz paštete iskoči. On je obilazio položaje takozvane vojske rs i JNA oko sarajeva!
Đaba ti je Vučićunkevave su vam ruke do ramena Nisu Bošnjaci sami od dragosti u jame skakaliNemože vas sva voda ovog svijeta saprati
Vučko kao neočetnik nikad neće priznati genocid u Srebrenici.
Poslje Jebanja nema kajanja .. Morate se za vaše cinjenice stidit !!
reakcije politicara odnosno Vucica govore vise nego 1000 rijeci. Istina vise nego ocita ali eto kao sto smo i navikli moraju se sluziti lazima i obmanama sto je i bit srpskog postojanja
Kada plati milijarde ratne odstete Bosni. Dodiku ce dobro doci pare da vraca kredite 😂😂😂😂.
hop prc milojko
Bosanac Vucic ne zna da je katastrofalno sa srbiju vec to sto se UN bavi ovim prijedlogom a i to sto se srbija bori protiv prijedloga. Sramotno.
ima će picousti razlog da mjesecima na silazi sa tv
I prića priće kako se cijeli svijet urotio protiv miroljubivog srbskog naroda,čitaj politike koji je toliko fin da nebi ni mrava pogazio al eto onako ih samo zato što su Srbi mrze.Baš je taj svijet nefer.
Mozes misliti da africka plemena drze lekciju ovim pecinskim ustaskocetnickim narodom
Prvo rezolucija, pa onda "po džepu". Ima da plaćaju reparaciju Bosni i Hercegovini bar sledeće četiri generacije. Zlo raditi, a dobrom se nadati, moj Vučko, NE MOŽE!
A šta Srbija ima s genocidom u Srebrenici?
Ovo je nečuveno, na svakih pola sata neko pominje Vučića. Bavite se svojom drzavnom i svojim životima
Bavili bismo se da mozemo doci od vas cetnikaa na red , uvijek guratu nos gdje vam nije mjesto i dobijete po njusci...