Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se bude moglo bez vize na hadz i utakmice premijer lige onda neka i njih bez vize
Da mi je ovo netko pricao prije 30 godina, rekao bih mu da je lud. Islamizirani Srbi kmece i placu, da im dodju Arapi, da im g_ze zene, a oni da im nose prtljag za saku eura(rize).
@mrtav vidi buraz, oni su prije korone regularno dolazili i bili sasvim regularni kupci, iako smo imali jedan konzularni odjel samo, sto neki isticu kao adut za ukidanje viza. Placanjem vize oni pune jos vise nase kase, za njih je to sitnica, a nama mnogo. Ovo su neki lokalni Biserini lobiji i talovi u pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako nam se ekonomija zasniva na tome koliko će arapčina potrošiti u SCC onda ga hebi
Zasniva se na prodaji zemljišta po okolini Sarajeva za džabalamu.
A što se onda turizam studira na ekonomskom fakultetu? Sve normalne zemlje se trude da vrate turizam na mjesto prije pandemije samo mi bi ga uništavali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudi kada ćemo organizovati protest u Sarajevu protiv arapske invazije u Bosni i masovnoj prodaji zemljišta Arapima koje vladajuće strukture dozvoljavaju? Ja sam za.
meni ne treba viza za saudiju. razmisljam da odem tamo da dogovorim plasman moje halal slanine.
Samo me interesuje od kada se traze vize za ulazak u BiH sa UK pasosem?????? Nikad cuo. Jel to donesena odlukau BiH? Forign Office kaze da NE TREBAJU VIZE do 60 dana boravka
regulisati ce to ilidzanski hotelijeri ovako se samo trazi vise para malo su ponudili ali bice to dobro
Po komentarima vidim da Saudijci puni ko brod!!!..Pa u cemu je problem da plate vizu,koja se uzgred za 15 min i on-line moze dobiti uz izvod bankovnog racuna?
Pitajte ljude na plitvicama za arape...glupi bosnjo
ako je bakir šta dao čoviću u Mostaru onda nema problema..
Onog momenta, Bisera (debela KRAVO- jalova jer ne daje mlijeka) kad ti mognes izaci sama (bez muske pratnje na ulicu Rijada) ja cu odmah dici ruku da im se ukinu vize. DO Tada SIKTER I TI I ONI
Ova ne smije sama ni u Bingo
Kad oni ukinu nama može...do tad ništa,osnove na kojima počiva režim viza
Apsolutno nema potrebe da dolaze bez vize.Zasto? Kupuju nekretnine po Sarajevu?Ili?Napravit ćete teren za širenje i sukobljavanje ekstremnih tumačenja islama, što je dobra podloga za širenje terorizma što u konačnici vodi ka izolaciji i narušavanju opstojnosti BiH koja, još uvijek postoji zbog podrške EU i SAD.
Svi kojim se dolazi mogu doci i sa izvadjenom vizom.Ne postoji niti jedan razlog da ih se slobodno pusti da vršljaju po BiH.Ako tezimo ka EU moramo pratiti i njihove stavove i odluke.
Hebo vas više arap, sta bi sa buroj ozone
Analiza je pokazala da BIH nema dovoljan broj koza.
Biseri bi bilo bolje da ukine jedan obrok
Pa ce nas EU staviti na crnu listu. Mislim, ministrica se vjerovatno drogira. Hurmama...